KATEGORI: Partnernyheder

Natten til mandag: Graffitimalere overmaler ny-renoveret Hotel Svendborg

30. September 2019
Ditte Rønne Jakobsen

På Hotel Svendborg vågnede personalet og gæster i sidste uge op til en spærret indgang mod Centrumpladsen. Og fem fynske graffitimalere var i fuld gang med at oversprøjte hotellets fine restaurant med maling…Men alle kunne være ganske rolige… det var helt efter planen.

Best Western Plus Hotel Svendborg renoverer facaden mod Centrumpladsen – om seks måneder åbnes dørene til en ny restaurant, ny reception, nyt loungeområde og meget mere. Og det betyder, at facaden lukkes af med store træplader, så håndværkerne kan komme i gang.

På indersiden af de ni store trævægge, som lukker udsynet til byen, har fem fynske streetart-kunstnere sørget for et flot og anderledes miljø til de spisende gæster, mens byggeriet står på.

”Familien Halberg, der ejer hotellet, har altid investeret i kunst til hotellet, så det var oplagt også at have fokus på det kunstneriske udtryk – også her i byggefasen. Og streetart har vi ikke haft før på hotellet, så det skulle vi så have nu,” fortæller hoteldirektør Tom Pelle Jensen.

Best Western Plus Hotel Svendborg råder over 135 værelser og topmoderne konferencefaciliteter med plads til 300 personer. Hotellet er placeret midt i Svendborg by med kun 1 km. til motorvej og med 5 minutters gang til togstationen.

Læs mere om Hotel Svendborg her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG