KATEGORI: Partnernyheder

NIO lancerer den nye elbil ET5 på HUONE Copenhagen

25. May 2023
Ditte Rønne Jakobsen

NIO lancerer den nye elektrisk bil ET5 hos HUONE, Københavns mest kreative konference center! Opdag alverdens muligheder for dit næste møde, event, workshop, eller andet hos HUONE København!

For nogle uger siden, lancerede NIO deres nye elektriske bil ET5 hos HUONE Copenhagen Meeting and Event Venue, og eventet var en stor succes, med en unægtelig wow oplevelse og til stor inspiration for en lysere fremtid, hvilket også er NIOs filosofi. Huone Copenhagen blev transformeret til NIOs ET5 univers, ved at ombygge restauranten til deres “Showroom” hvortil de benyttede en kombination af seks yderligere lokaler, der alle havde forskellige formål.

Anja Bruun Meineche, NIO representant, kommenterer:

“Vi er meget tilfredse med Huone. Personalet var super professionelt og fleksibelt. Vi valgte Huone på grund af det faktum, at vi ønskede et anderledes mødested med stor mulighed for at skabe vores eget NIO-univers. Så snart du træder ind i lokalet, mærker du en helt speciel atmosfære. Ikke kun selve lokalerne, men også mellem personalet. Du føler, at du kommer som en ven, men går som familie.”

huone copenhagen_nio car launch

HUONE teamets fokus på dagen var at NIO kunne koncentrere sig om deres event og deres gæster. Vi sørgede for, at vores værdier stemte overens med NIOs, hvilket resulterede i en problemfri og sammenhængende oplevelse for alle involverede. Holdets engagementi kvalitet og bæredygtighed var tydeligt i alle aspekter af begivenheden, fra lokalt fremskaffede og bæredygtigt producerede fødevarer til miljøvenlige dekorationer og belysning. Vi sikrede, at både gæster og NIO havde alt, hvad de havde brug for, så fokus var på bilen.

Book et møde eller arrangement nu!

Kontakt Rene, Head of Sales på HUONE, Tel: +45 60 142 020 og E-mail rene.mieritz@huone.events

Kontakt Danske Konferencecentre´s bookingservice på tlf. +45 4582 0999 eller blot udfyld formularen herunder!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG