KATEGORI: Partnernyheder

Nøglen til den grønne mødeoplevelse

23. January 2024
Ditte Rønne Jakobsen

På Hotel Hesselet på Fyn tilstræbes en kontinuerlig bæredygtig udvikling. Her gennemsyrer lysten til at udvikle og inspirere til nye, grønne løsninger alle dele af hoteldriften. Af samme årsag blev hotellet i foråret 2022 certificeret med det anerkendte Green Key-miljømærke.

Hesselet er et sted hvor mennesker mødes. Et sted man taler om – og et sted man glæder til at komme tilbage til. Dette har været ambitionen i de 56 år hotellet har budt gæster velkommen i de stemningsfulde rammer ved bøgeskoven ud med Storebælt.

Selv om Hesselet er et hotel med lang historie bag sig, betyder det ikke, at hotellet ikke følger med udviklingen. Det viser sig blandt andet ved hotellets særlige miljøindsats, som har indbragt hotellet en Green Key miljøcertificering.

“Med miljømærket indgår vi i et fællesskab med andre certificerede hoteller, der også gør en indsats for miljøet. Som gæst er du garanteret et ophold på et hotel, der passer på miljøet og som løbende skaber nye tiltag for miljøforbedringer i dagligdagen”, fortæller Cecilie Nilesen, der er receptionist på hotellet.

Blandt mange tiltag kan nævnes en udførlig affaldssortering, prioriteringer af lokale råvarer i Restaurant Hesselet køkken, god emuligheder for opladning af elbil samt brug af Svanemærkede rengøringsmidler.

“Det her er ikke bare en certificering vi har fået, og så slutter det her. Det er en proces, hvor vi hele tiden udvikler os – og det vil vi gøre i resten af hotellets levetid”, slutter Cecilie Nielsen.

Book dit næste møde med eller uden overnatning ved at kontakte Konferencechef Morten Lund på konference@hesselet.dk eller via Danske Konferencecentres webformular her.

Du kan læse mere om Hotel Hesselet her på deres profil – klik her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG