KATEGORI: Partnernyheder

Nomad Workpace får ny kok

8. March 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Nomad Workspace er begejstrede for at kunne præsentere deres nye kok, José. Med mange års erfaring i branchen, senest hos Meyers, har José allerede imponeret husets medlemmer og mødegæster med sin ekspertise og passion for madlavning.

Som en del af Nomad Workspace´s bestræbelser på at tilbyde en kvalitetsoplevelse til medlemmer og mødegæster, har de også lanceret en ny frokostbuffet, som husets nye kok vil have ansvaret for. Buffeten vil indeholde en blanding af kød- og vegetarretter, der passer til forskellige kostbehov og smagspræferencer.

José er dedikeret til at tilberede lækre og sunde måltider, der vil give mødegæsterne den energi, de har brug for i løbet af dagen.

“Vi er også stolte af at præsentere vores nybyggede køkken, der er designet til at opfylde vores behov for at levere mad af høj kvalitet til vores medlemmer og gæster. Med topmoderne udstyr og en rummelig layout, vil vores nye køkken give José de bedste betingelser for at tilberede lækre og sunde måltider,” fortæller Anna-Louise fra Nomad Workspace.

Læs mere om Nomad Workspace her og se flere billeder af deres fantastiske lokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG