KATEGORI: Partnernyheder

Nomad Workspace er ny partner i Danske Konferencecentre

21. August 2019
Ditte Rønne Jakobsen

I det gamle Domhus på Nørrebro ligger det spændende og eksklusive co-working koncept Nomad Workspace, der er inspireret af New York og Londons boutique hoteller samt kontorfællesskaber. Her er 10 moderne mødelokaler med plads til 2-50 personer, og derudover finder du fotostudie, hyggekroge, åbne kontorpladser og cafe.

I Domhuset kan man leje sit eget lokale eller bare et skrivebord i det åbne kontorrum. Der er også mulighed for en form for “free seating” løsning, hvor man som freelancer kan købe et medlemsskab, der giver adgang til alle faciliteter uden samme plads hver dag.

Inspirationen til kontorhotellet kommer fra New York og London, men Nomad Workspace har selv været med til at skræddersy lokalerne, så de passer til netop deres målgruppe.

Med den danske indretningsarkitekt Natalia Sanchez´ sikre flair for stilrene materialer og farver ånder de gamle dommerkontorer af behagelig stemning og international luksus.

I stedet for at holde mødet på kontoret eller som et break fra de sædvanlige lokaler er Nomad et nyt bud på kreative mødelokaler i stemningsfulde rum og miljøer. Det er muligt at afholde events med op til 200 deltagere en aften med bar og lounge DJ i forbindelse med et kundearrangement, en produktlancering eller lignende. 

Beliggenheden gør det nemt at komme til og fra kontorhotellet. Bus 3A holder lige uden for døren, flere andre busser kun få hundrede meter væk. Nærmeste S-station er Nørreport Station ca. 1,3 km herfra. 

Der er generelt gode parkeringsmuligheder tæt på Nomad Workspace bl.a.. 164 pladser i det fuldautomatiske parkeringsanlæg på Nørre Alle 2a, der ligger mindre end 100 meter væk.

Læs mere om Nomad Workspace´s mødefaciliteter her. Du er som altid velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for booking og sparring.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG