KATEGORI: Partnernyheder

Nu kan du få indsigt i dit mødes miljøpåvirkning hos Clarion Hotel Copenhagen Airport

10. June 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Strawberry, som blandt andet har Clarion Hotel-kæden i Norden, har netop lanceret en ny rapport, som skal gøre det enklere og mere tilgængeligt for kunder at vælge løsninger, som er bedre for miljøet. Den nye ‘Environmental Impact Report’ giver indblik i CO2-udslip, energiforbrug og vandforbrug direkte tilknyttet til hver enkelt konference- og eventkunde.

Med rapporten ønsker Strawberry at være transparente omkring, hvilken konkret påvirkning kundens arrangementer har, samtidig med at arrangører får skræddersyede tal og indsigter til brug i deres egen miljørapportering.

“Den her rapport er et rigtig godt værktøj for os og vores kunder. Den tydeliggør, hvilken miljøpåvirkning de forskellige valg i planlægningsfasen medfører. Vi går ikke ind for løftede pegefingre, men på denne måde får kunderne indsigt i, hvilken forskel det eksempelvis gør, om man vælger vegetarisk protein, fisk eller rødt kød til hovedretten, og de kan træffe deres beslutninger på et oplyst grundlag,” fortæller Thomas Skov, konstitueret direktør, Clarion & Comfort Hotel Copenhagen Airport.

Du kan læse mere om den nye rapport her, og du kan læse mere om Clarion Hotel Copenhagen Airports møde- og konferencefaciliteter her.

Mødefaciliteter på Clarion Hotel Copenhagen Airports? Få et tilbud her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG