KATEGORI: Partnernyheder

Nu tænker små og mellemstore virksomheder stort, når mødet planlægges

14. May 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Store virksomheder vælger typisk et sted som VINGSTED hotel & konferencecenter, men Corona har betydet aflysninger af de helt store arrangementer – til gengæld har mange små og mellemstore virksomheder fået øjnene op for VINGSTED, som stedet hvor de kan afholde møder i trygge rammer.

Pressemeddelelse

Selvom Corona-krisen har bidt sig godt fast i møde- og konferencebranchen, så er der trods alt lyspunkter, hvis man spørger salgs- og marketingchef Brian Runge fra VINGSTED hotel & konferencecenter.

– Vi har brugt nedlukningsperioden på at få vores center til at stå endnu mere skarpt og vi er 100% klar til den endelige genåbning, fortæller Brian Runge.

Ny kundegruppe har fået øjnene op for mulighederne

– Vi har rigtig mange henvendelser på 8 – 30 personers arrangementer, og det skyldes udelukkende, at vi kan tilbyde møder og kurser i trygge rammer. Vi har masser af plads inde og ude; ja faktisk råder vi over 30 tønder land og 23.000m2 in house, oplyser Brian Runge.

– Vi oplever en vækst af kunder, der tidligere har fravalgt os, fordi stedet måske føltes for stort, men som nu kan se fordelene ved, at her er masser af plads, tilføjer han.

Har ikke oplevet noget så sikkert og trygt andre steder i Coronaperioden

En af de kunder der har benyttet VINGSTED flere gange til både store og små arrangementer, er Per O. Rasmussen, Sekretær hos Dansk Medicoteknisk Selskab.

– I Corona-perioden har vi afholdt et mindre arrangement, hvor vi forinden havde vendt sikkerhed og afstandskrav med vores kontakt Anna Maria Karstoft der, som altid, er meget professionel og serviceminded. Og jeg må sige, at jeg ikke har oplevet noget så sikkert og trygt. Lige fra receptionen, hvor der var mundbind og sprit, til mødelokalet hvor hver person havde 7m2, og der var sprit på alle borde. I kaffepausen blev lokalet rengjort og igen straks vi forlod det, fortæller Per Rasmussen.

– Al forplejning var portionsanrettet. Morgenmaden var i lukkede skåle med låg, ingen selvskænkning og baren lukkede præcis kl. 22 – alt fungerede bare til punkt og prikke, slutter han.

Positiv effekt på eventafdelingen

Den øgede interesse fra den relativt nye kundegruppe er da også den primære årsag til, at eventafdelingen på VINGSTED har opgaver i ordrebogen lige nu, fortæller Brian Runge.
– Og selvom omsætningen i eventafdelingen langt fra er på niveau med et normalt år, så er der et fornuftigt flow, uddyber Brian Runge.

For mere information:

Salgs- og marketingchef Brian Runge, VINGSTED hotel & konferencecenter, tel. 2015 0018, br@vingsted.dk. Eller kontakt Danske Konferencecentre for rådgivning og sparring på dit næste arrangement.

VINGSTED hotel & konferencecenter ligger midt i Vejle Ådal og råder over 30 tønder land og 23.000m2 in house

Eventafdeling på VINGSTED hotel & konferencecenter ser frem til normale tilstande. Foto: før Corona.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG