KATEGORI: Teambuilding

Ny dansk startup virksomhed har udviklet et digitalt teambuilding værktøj

8. October 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Knowie er en ny dansk start-up virksomhed med en vision om, at gøre det nemt og sjovt at lære sine kollegaer bedre at kende på rekordtid og sikre et godt sammenhold i teamet. Spillet kan både bruges som optakt til et arrangement, i mødepausen eller som et arbejdsglædeværktøj i disse tider, hvor mange arbejder hjemmefra og savner kontakten til kollegerne.

Knowie stræber efter at vide alt om de uofficielle mærkesager og roller på kontoret. Ved hjælp af gamification, sætter de denne viden i spil og sikrer, at den klæber sig fast i dit team. Deltagerne i spillet får et super godt billede af hinanden og kulturen i teamet på blot et par dage, fremfor måneder eller endda år.

Spillet er baseret på sjove og lærerige spørgsmål om teamet, kombineret med 5 forskellige udfordringer og spiltyper. Et spil Knowie strækker sig over 5 dage og tager kun 3-5 minutter at spille dagligt. Deltagerne modtager undervejs spændende statistikker og sjove fun facts.

Da Knowie ikke kræver nogle former for installationer og kan benyttes på tværs af devices og browsere, fungerer det genialt i disse tider, hvor Covid-19 har sat begrænsninger for mulighederne for fysisk tilstedeværelse, og hvor mange af os arbejder hjemmefra.

Knowie kan benyttes i en række forskellige kontekster, herunder teambuilding, onboarding, remote arbejde og som et supplement til kulturelle initiativer. Men her på Danske Konferencecentre, er vi mest begejstrede for, hvordan produktet kan være med til gøre jeres næste konference endnu mere livlig og spændende.

Uanset hvilket indhold eller formål der er sat som fokus for jeres næste konference, er det vigtigt, at jeres deltagere er nærværende, engagerede og har det rigtige mindset til arrangementet. Det kan være udfordrende at blive hevet væk fra sine trygge rammer på kontoret og presserende opgaver, samtidig med at man til konferencer tit bliver sat sammen i andre konstellationer, end med ens nærmeste team og kollegaer, som man kender.

Knowie hjælper med at bryde isen og gør deltagerne komfortable med hinanden. Det giver desuden en god glidende overgang fra dagligdagen til konferencedagene. Da indhold og formål for konferencer godt kan være lidt fagligt tungt, fungerer Knowie som et dejligt afbræk, uden pres og tidspilde, der desuden skaber en masse liv og ting at tale om i pauserne.

Som læser her hos Danske Konferencecentre, har I mulighed for selv at afprøve Knowie med 20% i rabat ved at benytte rabatkoden DKBS2020. Læs mere om Knowie på deres hjemmeside: knowie.dk

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG