KATEGORI: Partnernyheder

Ny driftsdirektør og køkkenchef på Kragerup Gods

14. October 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Kragerup Gods har netop ansat Charlotte Juhl-Hammerschmidt som ny driftsdirektør og Kristian Berg Madsen som ny køkkenchef. “Jeg er utrolig glad for at kunne præsentere to stærke og fagligt kompetente personer til vores team,” siger Godsejer Regitze Dinesen.

Ny driftsdirektør – Charlotte Juhl-Hammerschmidt

At investere i sine medarbejdere, sætte gæsten i fokus og besidde en skarp sans for detaljer, kvalitet og økonomi er egenskaber, der kendetegner Kragerups nye driftsdirektør, Charlotte Juhl-Hammerschmidt. Som driftsdirektør på Kragerup Gods skal Charlotte fokusere på de mange unikke gæsteoplevelser, som hver dag er i spil på hotellet, i á la carte restauranten, i vores store konferenceafdeling samt i aktivitetsparken.

Charlotte kommer senest fra en stilling som Hotel Manager hos Zleep Hotels og som Hotel Manager og Front Office Manager hos Arp-Hansen Hotel Group gennem de sidste 16 år. Hun glæder sig til nye udfordringer og udtaler:  

”Jeg er stolt over at skulle varetage ansvaret som driftsdirektør på dette smukke sted, hvor det sitrer af personlig service, hjemlig hygge og glade medarbejdere. Jeg glæder mig til at bringe min erfaring inden for drift, økonomi, ledelse og medarbejderudvikling i spil”.

Ny køkkenchef – Kristian Berg Madsen

29-årige Kristian har gennem hans karriere været så heldig at arbejde med flere Michelin-stjernede restauranter og med nogle af Danmarks bedste kokke. Trods hans ganske unge alder, har Kristian allerede mestret flere udmærkelser, herunder vundet Oluf Brønnum’s ”Upcoming Chef of the year”-award og vundet DM i Østersgastronomi samt vandt for bedste elev i bæredygtigheds-konkurrencen på folkemødet i 2021. Dernæst har Kristian deltaget i konkurrencer såsom Årets kok og Kartoffelprisen.

Den nye køkkenchef kommer til at sætte sin helt egen personlige signatur i køkkenet på Kragerup. Han er kreativ og legesyg i et køkken og er inspireret af at få ekstremt meget smag ud af enkelte råvarer og fortsætter:
”Jeg ser frem til at bruge løs af de mange skønheder lige udenfor døren, herunder frugter, urter og grøntsager – og ikke mindst at anvende proteinafgrøder såsom kikærter og linser fra egne marker.

Jeg vil bidrage til at, friskhed, høj kvalitet og den korte distance fra jord til bord fortsat forbliver en signatur for Kragerup. Min passion er mad og de oplevelser, som det gode måltid kan bibringe og for mig er det en ære at skabe den bedste oplevelse for enhver gæst”. 

Generationsskifte 9. generationGodsejer Regitze Dinesen

Kragerup Gods gennemførte i 2020 et generationsskifte, da Birgitte Dinesen, som har stået i spidsen for godset i 35 år, overdrog titlen som godsejer til 9. generation Regitze Dinesen. Regitze overtog Kragerup med oprejst pande samt en masse gåpåmod og fortæller: 

”Efter en spreder kommer en samler, og min mor har som den vildeste entreprenør, i godt samarbejde med Godsforvalter Olav Ditlevsen, reformeret hele Kragerup fra et traditionelt landbrug til et 4-stjernet hotel og konferencecenter. Der er ingen tvivl om at Charlotte er den helt rette til at varetage den daglige drift på hotellet og aktivitetsparken på Kragerup gods. Hendes personlighed, fantastiske vi-løfter-i-flok-mentalitet, smittende engagement og indsigt i branchen gør hende til en profil med stort potentiale og med mange styrker som leder.”

– Regitze fortsætter:

Jeg er så glad for, at Kristian er blevet en del af Familien Kragerup og skal være med til at løfte Kragerups godskøkken og Restaurant Blixen til nye højder – for Kragerup skal køkkenet være tro mod de historiske rammer og den klassiske mad, hvis historie går helt tilbage til 1327 samt en restaurant, der er opkaldt efter familiemedlemmet Karen Blixen. Samtidig skal der være et tvist i en grøn retning, idet et godt køkken anno 2022 bør have et klart fokus på bæredygtighed, økologi, madspild, FN verdensmål m.m.”

Læs mere om Kragerup Gods og deres mødefaciliteter her på deres profil.

Kontakt hos Danske Konferencecentre, hvis du ønsker hjælp og sparring til dit næste arrangement – vi hjælper dig gratis og uforpligtende.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG