KATEGORI: Partnernyheder

EVENT EXPO VIL SAMLE EVENTBRANCHEN I DANMARK OG INDTAGER TAP1 I KØBENHAVN

29. August 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Langt over 200.000 virksomheder* hvert år en eller anden form for event i Danmark, og det er et område i hastig vækst. Men på messesiden er eventbranchen i dag oftest bare en præsentation af lokationer og kulinariske muligheder. Det bliver der nu lavet om på, når TAP1 i København 5. og 6. november bliver centrum for den nye, inspirerende messe Event Expo. 

Event Expo er for alle, der beskæftiger sig med at planlægge, indkøbe, arrangere og afvikle events i alle afskygninger. Danske Konferencecentre er samarbejdspartnere med Event Expo og er eksklusivt tilstede på messen sammen med nogle udvalgte af vores partnere, som de eneste venues i Danmark.

Event Expo vil byde de besøgende på et 360 graders overblik over de muligheder, man har i forbindelse med ethvert event. Udstillerne kan rådgive om mulighederne, og de forskellige seminarer kan give masser af inspiration. Man vil bl.a. kunne møde eventfirmaer, udlejningsvirksomheder, cateringfirmaer, virksomheder der tilbyder softwareløsninger og mange andre.

“Event Expo er skabt for at få fokus på alt det, der ligger bag et succesfuldt event. Teknik, forberedelse, bæredygtighed, sikkerhed og gennemførelse skal hænge 100 procent sammen, hvorfor messen også vil byde på lærerige key-note speakers, så alle kan blive klogere og bedre til at afvikle kommende events,” siger Kim Odderskjær Hansen, der sammen med Birgit Waltenburg er arrangørerne bag den nye messe. De to står i forvejen bag både ProAV Magasinet og Skandinaviens største AV-messe, ProAV Expo.

Der er gratis adgang til Event Expo, der afholdes i TAP1 på Amager i København den 5. og 6. november 2019.

Læs mere og tilmeld dig her: www.eventexpo.dk

*Angivelsen bygger på tal fra denne rapport fra Danmarks Statistik. Vores markedsdialoger indikerer, at alle virksomheder i SMV-segmentet afholder events, og vi antager, at de som minimum afholder ét årligt event. I denne rapport med tal fra VisitDenmark angives, at der i 2017 blev afholdt 193.000 møder på landets 750 danske mødesteder med forventning om vækst i antallet. Dette tal på 193.000 møder er kun for dedikerede mødesteder og rummer således ikke de møder, som afholdes på restauranter, private faciliteter eller egne mødefaciliteter. Derfor er det angivne antal på 200.000 formodentligt meget lavt sat.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG