KATEGORI: Partnernyheder

Ny kunstudstilling på Nomad Workspace

20. September 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Nomad Workspace i København har fået nyt kunst på væggene i blandt andet mødelokalerne. Udstillingen hos Nomad Workspace inkluderer både danske og internationale kunstnere. 

Udstillingen består af nøje udvalgt kunst, som harmonerer med husets arkitektur, æstetik og atmosfære. Kurator er Jens Peter Brask.

Alle 12 kunstnere som udstiller deres værker på Nomad Workspace arbejder med et bredt udvalg af materiale og medier, og er alle blevet valgt for at repræsentere diversitet i form af indhold og udseende. Værkerne, som alle har bidraget med deres særlige æstetik og stil, giver alle et unikt udtryk til lokalerne i den gamle retsbygning.  

Nomad Workspace ligger ved Sankt Hans Torv, hvor Nørrebro møder Østerbro og indre by, i det tidligere domhus, der i dag er forvandlet til det moderne og trendy kontorfællesskab og mødested Nomad Workspace. Søger du at blive inspireret i anderledes og unikke rammer, tilbyder de mere end 10 mødelokaler med plads til 2-50 personer. Lokalerne passer til alle anledninger – et bestyrelsesmøde, en jobsamtale, en reception eller en workshop med dit team. De kan endda rydde dele af underetagen og nemt huse en stående reception for op til 200 personer. 

Læs mere om Nomad Workspace her på deres profil.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG