KATEGORI: Partnernyheder

Nyborg Strand er ny partner hos Danske Konferencecentre

8. February 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Nyborg Strand – bedre kendt som – Hele Danmarks Mødested. Nyborg Strand har været stedet, hvor mennesker mødes og meninger kan brydes i generationer, og det er en arv, de stolt bærer på. I mere end 120 år har de tiltrukket gæster fra nær og fjern – og er i dag blandt landets største konference-hoteller.

Her kan du forvente inspirerende rammer, god mad, professionel drift og god logistik. Som en dejlig bonus har du mulighed for at trække vejret dybt ned i maven, mærke sandet mellem tæerne og nyde lyden af havets bølger på tætteste hold.

Nyborg Strand råder over mere end 35 fleksible møde- og konferencelokaler, der kan huse alt fra 2-1.000 personer. Vores lokaler er nøje indrettet til at kunne danne rammen om møder, konferencer, udstillinger, messer og meget mere.

AV-udstyr er i top, og dygtige teknikere er altid til stede ved opstart af jeres arrangement, ligesom de vil være tilgængelige gennem hele dagen for at sikre, at alt spiller.

Nyborg Strand har 422 værelser og flere end 750 sengepladser i alt. Værelser dækker over bådeenkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser med plads til 3-5personer og 2 juniorsuiter. Flere af værelserne har netop gennemgået en større renovering i 2022 og start 2023 med bæredygtighed i højsædet. Alle værelser har eget toilet og bad, TV, skrivebord og fri WiFi.

Som gæst på Nyborg Strand er der et hav af forskellige faciliteter, der kan være med til at gøre opholdet endnu bedre. Vores beliggenhed med skov og strand som nærmeste naboer indbyder  gå- eller løbeture. Og vi har også cykler, som du kan låne ganske gratis, hvis omgivelserne skal udforskes på to hjul. Samtidig har vi et stort Spa & Fitness område på 500 m2, der giver rig mulighed for selvforkælelse efter mødet.

Se flere billeder og læs endnu mere om Nyborg Strand og deres fantastiske mødefaciliteter her.

Ønsker du et gratis tilbud på mødesteder til jeres næste firmaarrangement? Så kontakt os her og vi vender tilbage indenfor meget kort tid.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG