KATEGORI: Partnernyheder

Nyborg Strand hyldes som Bedste Hotel på Fyn, Sjælland og Øerne ved Danish Travel Awards 2023

10. October 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Kæmpe tillykke til Nyborg Strand med prisen som Bedste Hotel på Fyn, Sjælland og Øerne!

Den 4. oktober 2023 blev den 26. udgave af Danish Travel Awards afholdt af Travelmedia Nordic samt Check-in.dk, Standby.dk og Turisme24.dk. En prestigefyldt prisuddeling med priser i 24 forskellige kategorier inden for rejse-, turisme- og luftfartsbranchen.

Her vandt Nyborg Strand prisen som Bedste Hotel på Fyn, Sjælland og Øerne i et stærkt opløb mod 19 øvrige hoteller, der også var indstillet. Alle hoteller i turismesegmentet er indstillet af en jury bestående af repræsentanter fra blandt andet Dansk Erhverv og Horesta. Herefter er det stemmer fra Epinions forbrugerpanel, der afgør, hvem der løber med sejren.

“Vi er enormt stolte og beærede over at modtage denne pris. Det er en stor anerkendelse af vores arbejde med ikke blot at skabe fantastiske oplevelser for vores gæster, men også at gøre en forskel i samfundet omkring os. Prisen er samtidig en kæmpe cadeau til vores medarbejdere og deres dedikerede indsats hver eneste dag samt vores stærke bagland, der også giver os mulighed for at lægge lommeregneren på hylden og bruge hjertet,” udtaler direktør på Nyborg Strand, Jan G. Larsen og fortsætter:

Det er samtidig en pris, der forpligter. Og jeg lover, at vi vil gøre vores ypperste for at leve op til titlen og gøre en forskel.

Læs mere om Nyborg Strand her på deres profil hos Danske Konferencecentre – klik her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG