KATEGORI: Partnernyheder

Nyborg Strand tilbyder gratis ESG-kursus til leverandører og samarbejdspartnere

14. February 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Som et led i et ambitiøst og målrettet arbejde med ansvarlighed og ESG ønsker Nyborg Strand at støtte deres partnere i at opfylde de stadig mere krævende ESG-standarder, som bliver en del af hverdagen.

For nylig kunne Nyborg Strand berette om, at den første kontrakt med tilhørende ESG-klausul var indgået med en af hotellets faste leverandører, Multiline. Her løftede Nyborg Strand samtidig sløret for, at ESG-klausuler fremover bliver et fast element i alle kontrakter med leverandører og samarbejdspartnere for at sikre, at bæredygtighed integreres i alle leverancer.

Nyborg Strand håber, at ESG-kurset kan give deres partnere de grundlæggende redskaber og viden, de har brug for, for at kunne opfylde de krav, som hotellet fremover kommer til at stille i forlængelse af blandt andet ESG-klausuler.

“Vi har lanceret dette kursus med det formål at bygge bro mellem vores ambitioner i forhold til ESG og ansvarlighed og vores leverandørers evne til at implementere dem i praksis”, fortæller Jan G. Larsen, direktør på Nyborg Strand, og fortsætter:

“Når vi fx vælger at indføre ESG-klausuler i alle fremtidige kontrakter, er det ikke for at skabe hindringer for vores leverandører, men fordi vi ønsker at skabe transparens. Vi ved dog, at de krav, vi stiller, kan udfordre især nogle af de mindre, lokale leverandører, vi samarbejder med. Og det er netop dem, vi har lavet dette ESG-kursus til fordel for, så vi kan fungere som støtte og partner på den rejse, vi skal på sammen”.

ESG-kurset strækker sig over tre dage og har dedikeret en dag til fokus på henholdsvis E, S og G, hvor deltagerne bliver klogere på, hvad begreberne indeholder og får mulighed for at arbejde med konkrete indsatser inden for alle tre områder. Ligeledes er det tanken, at deltagerne kan finde nyttig sparring i hinanden og løbende udveksle erfaringer.

Tina Villadsen, ejer af ESG PARTNER og erfaren bæredygtighedskonsulent, står for undervisningen på kurset og ser frem til at berige deltagerne.

“Jeg glæder mig virkelig til at dele min viden og erfaring med deltagerne og hjælpe dem med at styrke deres virksomheders bæredygtighedsprofil. Det er afgørende, at selv de mindste virksomheder i dag forstår, at de er en vigtig brik i andres værdikæde, og ser sig selv i den større sammenhæng af ESG og handler i overensstemmelse hermed”, siger Tina Villadsen.

Kurset er blevet modtaget meget positivt blandt hotellets leverandører og samarbejdspartnere og samtlige 15 pladser er allerede besat.

Læs mere her: https://www.nyborgstrand.dk/esg-uddannelse/ og for spørgsmål kontakt venligst Jan G. Larsen på tlf. 30615002.

Læs mere om Nyborg Strand her på deres profil! Kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af møder og konferencer – vi hjælper jer gerne med at vælge et venue, der tager ansvar for miljøet.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG