KATEGORI: Partnernyheder

Nye aktiviteter på VINGSTED

23. November 2023
Ditte Rønne Jakobsen

High Rope Bane, Escape House og Virtual Reality Mordgåde er nye aktiviteter på VINGSTED Hotel & Konferencecenter. Overvejer I teamaktiviteter til forårets møder og firmaarrangementer? Så bliv inspireret her.

Escape House – en YES oplevelse

I foråret blev Escape House indviet med et helt nyt koncept. Eventen kan rumme 21 personer ad gangen fordelt på 3 Escape Rooms. Tilbagemeldingerne fra vores gæster, der har prøvet et af de 3 Escape Rooms, er positive ud over al forventning.

En tur i Escape House er en perfekt til teambuilding. Deltagerne får en fælles YES-oplevelse, det giver sammenhold. Endorfiner frigøres, når opgaver løses, det giver følelsen af at være tilpas.

Hver deltager opdager egne evner til at tænke kreativt, være årvågen og bidrage som en del af holdet – det giver selvtillid.

Alle føler sig værdifulde, idet alle er vigtige, hvis opgaven skal løses.

Mange opgaver i Escape Rooms kan kun løses i fællesskab, f.eks. rent praktisk ved, at der skal tre hænder til opgaven. Det afslører, hvordan man fungerer som et hold på arbejdspladsen.

Klatring holder hjernen fit – en tur på en High Rope Bane er en sjov måde at gøre det på!

Udfordring, fællesskab og sikkerhed kombineret i trækronerne.

Som barn har du måske klatret i træer, og kan måske svagt huske den lykkefølelse, du fik, når du befandt dig op i trækronerne. Det er den samme følelse – dette sus af et ”YES, det her er fedt!” du kan få ved at gå på en High Rope Bane.

Men en tur i en High Rope Bane er ikke kun en spændende og adrenalinfremkaldende aktivitet, det er også en fantastisk måde at stimulere din hjerne, styrke din fysik, forbedre dit psykiske velvære og få en unik oplevelse sammen med andre og dermed styrke fællesskabet.

Og lad os gøre det klart med det samme, på VINGSTED hotel & konferencecenters High Rope Bane er du sikret forsvarligt med sikkerhedsbælte rundt om livet og med karabinhager fæstet til to forskellige liner, så skulle du miste fodfæste, falder du ingen steder.

De fleste kan være med

Den bane, eventkoordinatorer Lasse Lorenzen og Glenn Vindfeldt har bygget mellem bøgetræerne på skråningerne ned mod Vejle Ådal, er ca. 100 meter lang og går mellem 13 træer. Under vejs kommer du ca. 9 meter op i trækronerne. Det kræver lidt koncentration at gå på linen, da den vil give sig på grund af din vægt, men det er ikke mere fysisk krævende end at langt de fleste kan være med. Udfordringen ligger ofte i at turde.

Virtual reality

Tag brillerne på og træd ind i en helt anden verden. I denne event havner du midt i en mordgåde og som et hold, skal I hjælpe hinanden frem til løsningen. Eventen passer fint i vinterhalvåret, hvor det kan være mindre tillokkende med udendørs aktiviteter.

Vi garanter du får en god latter sammen med dine holdkammerater og samarbejde er en selvfølge, hvis opgaven skal løses.

Læs mere om mødefaciliteter på VINGSTED her og kontakt os for tilbud på møder og konferencer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG