KATEGORI: Partnernyheder

Nye kræfter og spændende tiltag på Kobæk Strand Hotel & Konference

1. July 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Vi er glade for at kunne dele nogle fantastiske nyheder om de mange positive ændringer, der sker på Kobæk Strand Hotel & Konference. Hotellet er i rivende udvikling, og hver dag bringer nye små forbedringer, som gør en verden til forskel for konferencehotellet ved vandkanten.

Nyhed: Strandbar ved Vandkanten

Som noget helt nyt har vi åbnet en strandbar ved Kobæk Strand. Strandbaren er skabt for at forkæle vores hotel- og konferencegæster og bringe god energi og hyggelige stunder ved vandkanten. Den vil være åben hele sommeren og servere lækre drikkevarer og mad med god musik og hyggelig stemning i vores grønne område ved vandkanten. Vi har allerede modtaget positiv feedback fra de første gæster, og vi glæder os til at byde jer velkommen fra den 1. juli.

Velkommen til Maria, Vores Nye Konferencechef

Vi er stolte af at præsentere Maria som vores nye konferencechef. Maria bringer mange års erfaring fra hotel- og konferenceverdenen med sig og har allerede vist sig som en værdifuld tilføjelse til vores team. Med hendes energi, visioner og ambitioner er vi sikre på, at vi kan tage vores service til nye højder. Marias primære fokus vil være at sikre, at vores gæster og besøgende får den bedst mulige oplevelse, hver gang de træder indenfor hos os. Maria har en særlig evne til at skabe en atmosfære, hvor professionalisme møder personlig omsorg, hvilket gør hvert møde og hver konference til en særlig oplevelse.

Elisabeth – Vores Nye Teammedlem på Kobæk

Vi byder også Elisabeth velkommen, som skal sikre kendskab til Kobæk Strand og vedligeholde vores gode eksisterende kunderelationer samt åbne op for nye, spændende samarbejder. Elisabeth kommer med en passion for at pleje relationer og vil være en vigtig brik i vores fortsatte udvikling. Hendes evne til at netværke og skabe stærke bånd vil uden tvivl styrke vores position som et førsteklasses konference- og mødested.

Unikke Møder og Konferencer

Kobæk Strand tilbyder unikke omgivelser og moderne lokaler med den smukkeste havudsigt til dine møder og konferencer. Her er højt til loftet og frisk luft, hvilket skaber de perfekte rammer for produktive dage. Vores mødelokaler er udstyret med den nyeste teknologi og kan tilpasses til netop dine behov, hvad enten det er et lille, intimt møde eller en stor konference.

Efter en lang dag med intensive workshops og præsentationer kan du og dine kollegaer nyde en afslappende stund i vores nye strandbar. Forestil dig at afslutte en dag fyldt med ny viden og faglige inputs med afslapning og grin med kollegaerne i vores strandbar – det bliver ikke bedre!

Vi håber, at vores nyheder har vakt din nysgerrighed. Ønsker du at vide mere om, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde til dit næste møde eller konference, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse på Kobæk Strand.

Læs mødefaciliteter på Kobæk Strand Hotel & Konference her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG