KATEGORI: Partnernyheder

Nyt koncept: Faglig og festlig firmadag

2. May 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Skanderborg Park er det perfekte sted til en faglig dag og festlig firmafest, som vi skræddersyr præcis til jeres ønsker og drømme. Uanset hvilken type arrangement, I skal afholde, så har vi rammerne og faciliteterne til at skabe en forrygende og uforglemmelig firmadag.

Skal I holde firmadag, årsmøde eller noget tredje, så har vi lokalerne. Vores store udvalg af lokaler gør, at vi også har ét, der matcher netop jeres mødeformål. Brug dagen på fagligt indhold efterfulgt af en festlig aften.

Star festen med aktiviteter

Giv jeres medarbejdere en hyggelig og aktiv start på festen– det er sjovt og styrker samtidig samarbejdet og fællesskabet.

På Skanderborg Park har vi et stort udvalg af teambuilding – hvad enten I er til et professionelt set-up eller mere uformelle aktiviteter, så har vi faciliteterne.

Restaurant i særklasse

Når den faglige del af dagen er slut, kan I nyde en velfortjent festlig aften med god mad og drikke. Vores dygtige køkkenteam tilbereder alt fra bunden og altid af årstidens bedste råvarer. Vi er naturligvis også klar med rådgivning om vine, øl eller andet.

Overnatning

Kommer jeres deltagere langsvejs fra, eller skal de blot forkæles med mulighed for overnatning, har vi 73 moderne værelser, hvoraf flere har kig til de smukke grønne omgivelser og Skanderborg Sø. Dagen derpå er der naturligvis lækker morgenmad.

Læs mere om det nye koncept her og se mere om mødefaciliteterne på Skanderborg Park her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG