KATEGORI: Branchenyheder

Nyt netværk af specialister i hotel- restaurant-, og oplevelsesbranchen

24. September 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Et helt nyt netværk, The O choice (TOC), har til formål at rådgive og hjælpe virksomheder i hotel- restaurant-, og oplevelsesbranchen med at udvikle og styrke deres forretning. Idégeneratoren bag netværket er den kendte branche- og økonomimand Kim Nielsen, som har brugt det seneste halvandet år på at sammensætte et stærkt hold af specialister med kompetencer inden for økonomistyring, jura, ejendomme, administration, IT, rekruttering og personale samt markedsføring og konceptudvikling.

Netværket The O choice vil være virksomhedernes oplagte valg i deres vej til succes

Kim Nielsen, idégeneratoren bag netværket The O choice (TOC), har en gedigen baggrund i branchen fra bl.a. kendte hotel- og restaurantbrands; som Hilton hotellerne i England og Egypten, Rosie McGee’s og Hard Rock Café i København og senest var han med til åbne Værftets Madmarked i Helsingør. Han har nu besluttet at anvende sin mangeårige brancheerfaring og viden til at hjælpe virksomheder i branchen til succes. Kim Nielsen fortæller:

– Vores branche er kendetegnet ved en masse dygtige, begejstrede og passionerede folk, som brænder for deres virksomhed og dagligt giver en masse mennesker fantastiske oplevelser. Og jeg ser et kæmpe potentiale hos mange af virksomhederne for at udvikle og effektivisere deres forretninger og gøre drømmen om at flyve højere til virkelighed. Det er præcis det, TOC har sat sig for at hjælpe med. De fleste virksomheder har drømmen, men mangler tid, ressourcer og viden til at realisere den. Jeg ser det største behov hos især små og mellemstore virksomheder i branchen, som ofte har brug for hjælp, råd og vejledning i forbindelse med fx ekspansion af virksomheden, forbedring af top- og bundlinje eller til at finde en ny medarbejder, mv.

– Dette behov er jo med den ekstremt vanskelige situation, som coronakrisen har sat hele vores branche i, desværre ikke blevet mindre. Mange virksomheder vil få brug for hjælp til at tænke nyt og måske omstille deres virksomhed til en helt ny hverdag. Og det er mit håb, at TOC med vores panel af dygtige specialister, vil kunne være med til at hjælpe mange af de hårdt pressede virksomheder videre.  

The O choice vil sidde med omkring bordet hos virksomhederne

Tanken bag netværket TOC er kort fortalt, at partnerne sammen med virksomheden skal analysere behovet, udarbejde en handlingsplan og være med til at eksekvere den sammen med virksomhedsejeren. Kim Nielsen forklarer:

– Et af nøgleordene i vores netværk er tillid. Det er utroligt vigtigt for os, at den enkelte virksomhedsejer har tillid til os og fra starten fornemmer, at vi er der 100% for at hjælpe dem. Vi skal naturligvis være rådgivere, sparringspartnere og byde ind med de forskellige kompetencer, vi har, men samtidig med er det vores ønske, at vi i en periode bliver en synlig og fast partner i virksomheden. Vi efterlader ikke blot et pænt strategipapir hos vores kunder og så er det det, nej, vi sætter os omkring bordet med kunden og bliver der til opgaven er løst. Det var derfor også vigtigt for mig få finde de helt rette mennesker til netværket, som havde de nødvendige kompetencer, men også havde hjertet på rette sted. Jeg har nu fået samlet et fantastisk hold, og vi ser alle meget frem til at kunne gøre en forskel og være med til at skabe succes for vores kunder i fremtiden.

Souls i København fik sammen med The O choice skabt ro og overblik i hverdagen

Den kendte veganske restaurantvirksomhed Souls har det seneste år brugt flere af netværkets partnere til at løse forskellige opgaver, en af de to ejere af Souls, australske Jason Renwich fortæller:

– Hos Souls handler det primært om at tilberede velsmagende økologisk og vegansk mad i afslappende og enestående omgivelser. Det er her vores spidskompetence ligger og det vi elsker og brænder for. Men faktum er, at der i dagligdagen er mange praktiske opgaver, som skal løses og som fylder meget i en travl hverdag. Vi indså på et tidspunkt, at vi brugte for megen energi og tid på at løse opgaver, som ikke lå lige til højrebenet for os. Og som en løsning på dette, valgte vi at benytte os af flere af TOC’s partnere. Samarbejdet med TOC har skabt ro og lettet os i en sådan grad, at vi i dag kan koncentrere os om det vi er bedst til, nemlig at tilberede god og velsmagende mad og at give vores gæster en helt særlig oplevelse hos os. Jeg kan kun opfordre og anbefale andre virksomheder til at træffe samme valg, som vi gjorde. Lad TOC tage sig af de opgaver, som I ikke er verdensmestre i og lad dem effektivisere og være med om bordet, når I skal udvikle jeres forretning.

Hoteldirektør hos Villa Copenhagen hilsner nyt netværk velkommen

Peter Høgh Pedersen, hoteldirektør på Københavns nye hotel, Villa Copenhagen, hilser det nye netværk velkommen i branchen. Han udtaler:

– Villa Copenhagen er en del af den norske hotelkæde Choice, hvor vi jo i sagens natur har størstedelen af de kompetencer, som det nye netværk TOC tilbyder i eget hus. Jeg er dog overbevist om, at netværket kan være med til at hjælpe særligt nogle af de mindre hoteller, restauranter og cafeer i både København og resten af Danmark. De mindre virksomheder har som regel ikke et stort administrativt bagland og kan derfor uden tvivl få stor gavn af flere af netværkets partnere til udvikling og effektivisering af deres virksomhed. For vores vedkommende kunne jeg også sagtens forestille mig, at vi på sigt ville gøre brug af netværket i form af idéudveksling eller kreativ sparring i forbindelse med den fremtidige udvikling af Villa Copenhagen.

Læs mere om The O choice på www.the-oc.dk

For yderligere oplysninger og evt. interview, kontakt venligst:

Kim Nielsen, stifter af netværket The O choice og økonomisk rådgiver hos Maks Consulting

Telefon: +45 23 74 65 90 / Mail: kim@maksconsulting.dk

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG