KATEGORI: Partnernyheder

Oplev den unikke Strandspa hos Marienlyst Strandhotel

7. May 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Hvis du troede, spa-oplevelser kun er for private weekendgæster, kan du godt tro om igen. På Marienlyst Strandhotel er møde- og spaeksperter gået sammen om at udvikle aktiviteter og aktive pauser, der er skræddersyet til konferencegæster. Hemmeligheden ligger i oplevelser, hvor alle kan være med.

 

To års arbejde og et betydeligt millionbeløb har det kostet at bygge Danmarks nyeste strandspa, men resultatet er til gengæld også i særklasse. Som møde- og konferencebooker vil du opleve et mangefacetteret produkt, der favner alle deltagere. Prøv nogle af de kortere aktiviteter, der kan flettes ind i løbet af dagen, eller et længere break, hvor nye indtryk giver energi til næste punkt på agendaen. Som overnattende konferencegæster har I tilmed gratis adgang til både strandspa, motions- og yogafaciliteter. En yderst populær mulighed for de der ønsker lidt kvalitetstid til sig selv eller en hyggestund med kollegaer, når tiden tillader det.

Lerdueskydning over Øresund

Det kan være svært at finde nye unikke aktiviteter at tilbyde sinde mødegæster. Men på Marienlyst Strandhotel gør man sit for at tilbyde oplevelser, der er lidt udover det sædvanlige. Hvad med lerdueskydning over Øresund? En sjov og anderledes aktivitet, hvor alle faktisk kan være med. Eller saunagus i en af hotellets to strandsaunaer, der står smukt placeret direkte i vandkanten? ’Bålhygge på stranden’ komplet med snobrød og grillpølser er en anden måde at nyde de fantastiske omgivelser.

Havudsigt både fra værelset og fra mødelokalet

Marienlyst Strandhotel byder på 225 moderne værelser og suiter, mange med smuk udsigt over Øresund. Fælles for dem alle er den smagfulde strandhotelstil, og den lange liste af udstyr og inkluderede services.

I konferenceafdelingen har I adgang til 19 spændende konference- og mødelokaler med masser af naturligt dagslys. Mange har tilmed privat terrasse eller direkte udgang til Øresund. Faciliteterne er smagfuldt indrettet i moderne strandhotelstil og byder naturligvis på alt tænkeligt AV-udstyr. I har desuden mulighed for at inddrage både restauranter og den store balsal, og på den måde skabe en varieret mødeoplevelse der tager dine deltagere hele vejen rundt på det smukke historiske hotel.

Læs mere om Marienlyst Strandhotel og deres Strandspa her. Du er også altid velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for mere information eller booking.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG