KATEGORI: Partnernyheder

Nytårskur: Sådan åbner du en østers: et event om psykologisk tryghed

3. January 2023
Ditte Rønne Jakobsen

MPI Scandinavia inviterer mødeplanlæggere og eventmanagers til nytårskur den 17. januar 2023 kl. 09.00 – 12.00 på Marriott Copenhagen.

Læs mere og tilmeld dig her.

Program (Foreløbigt):

Kl.09.00-09.30: Ankomst & Morgenmad
Kl.09.30-10.45: Psykologisk tryghed, Mette Nørr Gantzhorn
Kl.10.45-11.00: Pause
Kl.11.00-11.30: Østersåbning
Kl.11.30-12.00: Østersspisning & Sparkling TeaTil at guide os igennem emnet, har vi igen inviteret Mette Nørr Gantzhorn, vil dele ud af sine erfaringer og fortælle om hvordan blandt andet Novo Nordisk og Ørsted arbejder med dette.

Adresse: Marriott Copenhagen, Kalvebod Brygge 5, København, 1560

Organizer: MPI Scandinavia

Mette Nørr Gantzhorn (hun/hende), er en erfaren leder indenfor områder som diversitet og inklusion, ledelsesudvikling og forandringer. Hun har gennem de sidste 5 år arbejdet som Global Chef for Diversitet, Inklusion og Well-Being hos Novo Nordisk og Ørsted og før det været leder inden for en bred vifte af HR-discipliner.

Hun er fokuseret på at bidrage til diversitets- og inklusionsagendaen, og på at udvikle virksomheder og ledere der skaber bæredygtige forandringer hvor fremtidens talenter kan performe og trives.

Hun har i 2021 stiftet virksomheden “Humanicity”, hvor hun arbejder som rådgiver, key note speaker og konsulent inden for Diversitet og Inklusion, Leder- og ledelsesudvikling samt adfærdsdesign og forandringer. Hun har en Cand. Psych. uddannelse fra Århus Universitet, og har bidraget til artikler og bøger om forandringer og adfærdsdesign og udgivet forskellige podcasts om diversitet & inklusion, ledelse, adfærdsdesign og forandringer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG