KATEGORI: Partnernyheder

Offline 24 timer hos Gl. Brydegaard

23. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Hos Gl. Brydegaard på Fyn har de indført et nyt mobilfrit koncept, der hedder Offline 24 timer. Her skal du og dine kollegaer aflevere jeres mobiltelefoner i receptionen, hvor de vil blive låst inde i et pengeskab. De vil først blive udleveret igen når arrangementet er slut, eller efter anden aftale. Formålet med konceptet er at give jer tid til at være kreative sammen og omfavne nærværet. Dette vil bidrage til et anderledes og befriende møde, kursus eller konference.

 

Gl. Brydegaard har I flere år oplevet, hvordan de digitale platforme sjæler deres gæsters nærvær og tid. Samtidig viser undersøgelser fra WHO, at vores overdrevne online gøren og laden er sygdomsfremkaldende og symptomer som stress, angst og depression bliver stadig en større del af hverdagen for mange. Udover stress, gør for meget brug af mobilen os faktisk også dummere dvs. vi bliver mindre fokuseret og vores multitasking bliver forværret. Ved at gå offline i nogle timer – ja måske endda 24 timer- vil I opleve et frisk pust af frihed og fornyet energi.

Gl. Brydegaard skræddersyr deres offline koncept til netop jeres behov og der medfølger 2 aktivitets kits. Aktiviteterne kan være alt fra snobrød over bål til et dejligt afstressende fodbad. Her tilbydes også stand up paddling, kajakroning og et orienteringsløb. Overalt i haven støder man på sjove påfund og om sommeren kan man fordrive tiden evt. med en god bog i liggestole, hængekøjer eller hængestole eller nyde en god frokost/middag på terrassen. Derudover ligger Gl. Brydegaard smukt placeret syd for Assens i udkanten af skoven og med en dejligste badestrand i baghaven, så der er rig mulighed for at finde på andre ting end at tjekke mails og sociale medier.

Gl. Brydegaard har 36 værelser og 3 kursuslokaler med plads til 60 mødegæster som du kan læse mere om her.

Læs mere om Gl. Brydegaard og deres Offline 24 timers koncept her. Du er også velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG