KATEGORI: Inspirationsdag

Ooog Action..! Danske Konferencecentre inviterer mødebookere til filmen

1. July 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Den 3. september 2019 ruller vi den røde løber ud til årets store begivenhed for 250 udvalgte professionelle mødebookere. Møder, konferencer og events spiller hovedrollen på dagen, der blandt andet byder på filmoptagelser, familiefrokost, ”Mads & Mødeplanlæggerne” med Mads Steffensen og masser af netværk.

Sæt kryds i kalenderen den 3. september 2019!

Et godt møde er på mange måder som en god film. Det er noget, man både husker, reflekterer over og taler om længe efter, det er overstået. Sådan er det også med Danske Konferencecentres Netværksdag. Det er dagen, hvor vi ikke alene kan netværke med hinanden og udveksle erfaringer og idéer indbyrdes, men også kan hente inspiration fra en række workshops og skabe personlige relationer til vores professionelle samarbejdspartnere.

Netværksdagen bliver i år afholdt den 3. september i Det Danske Filmstudie i Lyngby. Der er en særlig magisk atmosfære over filmstudierne, hvor mange af de danske filmklassikere er optaget.

Se programmet her

Underholdende og inspirerende workshops

Formiddagen igennem kommer vi til at invitere jer til at deltage i en række spændende workshops. Omgivelserne taget i betragtning, er der naturligvis mulighed for at lave film, scenekunst, special effects og få en sjov, historisk rundvisning i filmstudierne. Derudover har vi også en række faglige workshops bl.a. oplæg fra Marc Cooper fra IACC om fremtidens F&B og møderum, en “samtalesalon” om engagement og dilemmaworkshop med Marlene, hvor der skal arbejdes med dilemmaer til dagens sidste indslag m.m.

“Mads & Mødeplanlæggerne”

Dagens prominente gæst er Mads Steffensen, der blandt andet er kendt fra radioprogrammet “Mads & Monopolet”. Det koncept bliver i dagens anledning til “Mads & Mødeplanlæggerne”, og indholdet er nogle af de dilemmaer, som opstår i Marlenes dilemmaworkshop henover formiddagen med fokus på fremtidens mødedesign og videndeling.

Hvem deltager?

Netværksdagen er gratis forkælelse for dig, der booker og/eller arrangerer møder, og som ønsker en fagligt inspirerende dag i selskab med andre mødeprofessionelle. Ved tilmelding kan du skrive dig på venteliste til dagen og i løbet af en uge, vil vi sende dig svar på, om du er tilmeldt dagen.

Vi har de tidligere år haft mellem 450 og 650 deltagere på Netværksdagen. I år har vi valgt, at der “kun” er 250 pladser for gæster + 100 repræsentanter fra nogle af Danmarks bedste mødesteder. Dels fordi vi har et begrænset antal pladser, dels fordi vi vil sikre et højt fagligt niveau på dagen.

Læs mere om Netværksdagen her og de forskellige workshops her.

Du er altid velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for sparring og booking af møder, konferencer og events.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG