KATEGORI: Branchenyheder

Opdatering: Seneste restriktioner for møder og konferencer

6. January 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Regeringen har hævet risikoniveauet fra 4 til 5, hvilket betyder at det store forsamlingsforbud på 500 personer nu ikke længere er gældende. Frem til den 28. februar er det tilladt at mødes op til 5 personer i det offentlige rum. Hold jer opdateret her og hos HORESTA.

Vi har opdateret retningslinjerne pr. dags dato 02/02 2021 efter information fra HORESTA.

NYT 14/1 2021:

Der må stadig holdes konferencer og møder med op til 5 deltagere
Der skal til og med den 28. februar, bæres mundbind i hotellets lobby, restaurant og ved pauseområder med forplejning, så længe man står op.

Hoteller og konferencesteder kan indføre frivillig registrering af kontaktinformation på gæster med henblik på smitteopsporing.

Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk for nyeste tiltag.

Må vi samles flere end 5 personer til et kursus, møde eller konferencer?

Nej, det er ikke længere muligt at holde arrangementer med op til 500 deltagere. Myndighederne har hævet risikoniveauet fra 4 til 5 på baggrund af den udbredte samfundsmitte og en bekymring for kapaciteten i sundhedsvæsnet.

Ja, på trods af Forsamlingsforbudet er der få undtagelser blandt andet er det muligt at samles mere end 5 personer, hvis der er tale om 1 virksomhed med egne medarbejdere under uddannelse. Dette kræver dog en speciel tilladelse.

Som følge af at afstandsanbefalingerne ændres det fra 1 til 2 meter for alle.

Kan vi få forplejning i forbindelse med vores møde, nu hvor restauranterne er lukket?

Ja, I kan stadig få forplejning i jeres mødelokale – det laves som en take away, der skal indtages på jeres faste pladser. På samme måde, som det er tilladt at sælge og udbringe take away. Hotellets/konferencecentres restaurant er lukket.

Skal vi bære mundbind på konferencecentret?

Ja, frem til d. 28 februar 2021 skal mundbind bruges på alle indendørs offentlige steder blandt andet på hoteller og konferencecentre.

HAR DU PLANLAGT ET ARRANGEMENT I DE KOMMENDE UGER ELLER HAR DU ET MØDE I PIPELINE?

Vi sidder klar med rådgivning og sparring om, hvordan I nemmest overholder alle retningslinjer samtidig med, at alle deltagere får en positiv og tryg oplevelse. Vi hjælper også gerne med at finde alternative mødeformer for eksempel digitale møder.

Alle medlemmer i Danske Konferencecentre overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer blandt om håndsprit, afstand og individuelle planer for rengøring og desinfektion.

Vi henviser til vores brancheorganistion HORESTA, som løbende er i dialog med myndighederne om disse restriktioner.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG