KATEGORI: Partnernyheder

Oplad din el-bil mens du nyder din konference: 38 ladestandere venter på dig

11. July 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Forestil dig bekvemmeligheden ved at have din el-bil fuldt opladet, mens du deltager i møder og konferencer. Hos Trinity Hotel og Konference forstår vi vigtigheden af at tilpasse sig en mere eldrevet fremtid.

Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde hele 38 ladestandere fra henholdsvis Clever og E.ON.

Uanset om du kører en Tesla, Nissan Leaf eller en anden el-bil, kan du nemt og bekvemt lade op, mens du sidder til møde hos Trinity.

Bæredygtighed og bekvemmelighed går hånd i hånd

Vores engagement i bæredygtighed går hånd i hånd med at tilbyde moderne faciliteter. Når du ankommer til Trinity Hotel og Konference om morgenen, kan du parkere din bil på en af vores 280 gratis parkeringspladser og straks tilslutte den til en af vores ladestandere.

Mens du deltager i møder og konferencer, lader din bil og det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at finde en ladestation senere på dagen – bilen vil være klar til at tage dig videre, når du er færdig.

Det eneste det kræver er, at du kan benytte denne typer ladestander enten via app eller abonnement.

Store hold kræver mange ladestanderer

Vi ved, hvor vigtigt det er for mødeplanlæggere at kunne tilbyde deltagerne den bedste oplevelse. Med vores 38 ladestandere sikrer vi, at deltagerne kan fokusere fuldt ud på konferencen uden at skulle tænke på praktiske udfordringer som bilopladning.

Det er denne form for bekvemmelighed, der gør Trinity Hotel og Konference til det ideelle valg for både små og store arrangementer.

Ved at vælge Trinity Hotel og Konference som dit næste mødested, vælger du også at støtte en mere eldreven fremtid. Vores ladestandere er ikke kun en fordel for dig, der kører elbil, men også en del af vores engagement i bæredygtighed. Vi tror på, at små ændringer kan gøre en stor forskel, og derfor har vi investeret i faciliteter, der gør det nemt for dig at træffe det valg, der passer dig.

Læs mere om Trinity Hotel og Konference her – se mødefacilieter her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG