KATEGORI: Partnernyheder

Oplev nærhed og arbejdsglæde på Sonnerupgaard Gods

12. December 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Leder du efter landidyl i hjertet af Sjælland? På Sonnerupgaard Gods er der både plads til ro og fordybelse samt action-præget teambuilding.

 

Sonnerupgaard Gods ligger blot 40 minutters kørsel fra København, og her mærker I med det samme de rolige omgivelser, som indbyder til nærvær. De historiske lokaler og moderne mødefaciliteter skaber de perfekte rammer for både mindre møder og større konferencer. Godset råder over 7 grupperum, 5 større mødelokaler og den imponerende lade med plads til 450 siddende gæster. Hvert lokale har en historie – fra den tidligere godsejerbolig til hestestalden og igen til den gamle lade fra 1877. Her mødes den klassiske herregård med det nye nordiske udtryk. Den personlige service på stedet er i top, bl.a. får I altid tildelt en værtinde ved ankomst.

Godsets 220 hektar (svarende til 220 fodboldbaner) lægger op til udendørs aktiviteter med alt fra en rolig walk-and-talk til den action-prægede ATV-kørsel i Nationalpark Skjoldungerne. I kan også prøve kræfter med bueskydning med compoundbuer – ikke bare træk og slip men buer med en aftrækker. Derudover er kokkeskole populært ligesom godsets aktivitetsloft, der er lavet specielt til teambuilding.

Læs mere om Sonnerupgaard Gods her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG