KATEGORI: Partnernyheder

Oplev Nordsjællands små perler bag rattet på en Audi

22. February 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Marienlyst Strandhotel har netop indgået et stærkt samarbejde med bilgiganten Audi, som fremover skal give gæsterne mulighed for at komme nemt og komfortabelt rundt og opleve Nordsjællands seværdigheder, når de besøger hotellet.

På Marienlyst Strandhotel stræber de hele tiden efter at efterkomme gæsternes ønsker og behov. Hotellet stiller derfor fremover Audis veludstyrede biler til rådighed for gæsterne, så de har mulighed for at opleve de mange spændende seværdigheder som Helsingør og omegn byder på, når de gæster hotellet.

”Jeg har længe gået med en drøm om at kunne tilbyde gæsterne muligheden for at opleve egnens mange seværdigheder. Jeg er derfor utrolig glad for, at vi nu endelig kan løfte sløret for et fantastisk samarbejde med bilgiganten Audi, som er kommet i stand via Audi Hørsholm. Og hvem drømmer ikke om at nyde udsigten over Helsingør og Nordsjællands små perler bag rattet på en Audi – bedre komfort og stil findes simpelthen ikke,” understreger Michael Lauritsen, der er direktør på Marienlyst Strandhotel. Så hvad enten du er forretningsrejsende og besøger hotellet over flere dage eller du er spagæst for en dag og ønsker at se lidt af lokalområdet, så vil Audi fremover sørge for, at gæsterne på Marienlyst Strandhotel kan komme rundt på egen hånd i deres luksuriøse biler.

Bliv guidet godt rundt til Nordsjællands mange seværdigheder

Marienlyst Strandhotel tilbyder fremover ikke kun gæsterne en nem og komfortabel måde at komme rundt på egnen, men de sørger ligeledes for at klæde gæsterne godt på til at færdes langs Nordsjællands kyst. Hotellet tilbyder nemlig gæsterne en guidet tour med et detaljeret kort over egnens seværdigheder, som indeholder spændende facts og historier om de lokale perler, de møder på deres vej. Her er der gode anbefalinger til alt fra, hvor man kan opleve den smukke natur, spise et udsøgt måltid og få den bedste kaffe. ”Vi er enormt stolte over vores smukke by, Helsingør og dens fantastiske omegn. Der findes et hav af skønne perler, som er værd at opleve – og som vi meget gerne vil introducere vores gæster for, hvis de trænger til at afbræk fra spaen og stranden,” siger Michael Lauritsen. Bilerne vil stå som fast inventar på hotellets parkeringsplads fra midten af marts og være inkluderet i hotellets suiter, men kan efterspørges af alle besøgende, hvis man har et ønske om at komme lidt rundt.

Læs mere om Marienlyst Strandhotel her og kontakt os for booking af din næste konference.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG