KATEGORI: Partnernyheder

Oplev Øksnehallens modefotoudstilling med din kollega

31. May 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Tag din kollega under armen og oplev årets store fotoudstilling i Øksnehallen. I år er temaet ”Exposure – Dansk modefotografi i glimt” og du har muligheden for at vinde 2 billetter til dig og din kollega.

 

Lørdag den 23. juni åbner Øksnehallen dørene til årets fotoudstilling, som varer indtil tirsdag den 31. juli – alle dage 10.00-18.00. Udstillingen hylder modefotografiet og modemagasinet med billeder fra førende, passionerede danske fotografer, der har sat deres præg på modemagasiner som Eurowoman og DANSK Magazine.
Du kan vinde 2 billetter til udstillingen ved at sende en mail til konkurrence@dgi-byen.dk inden den 15. juni, hvor de udtrækker 8 heldige vindere. Skriv ”EXPOSURE_DKBS” i emnefeltet.

EXPOSURE præsenterer modefotografiet som selvstændig genre og giver et unikt indblik i modefotografiets verden. Du kan blandt andet opleve et udsnit af modemagasinet Eurowomans markante danske og internationale forsider og billedserier i anledning af deres 20 års jubilæum. Med på udstillingen er også de danske fotografer Louise Damgaard og Lasse Bak Mejlvang, som begge i årevis har bevæget sig backstage hos de største modehuse i verden. Dette har resulteret i fantastiske stemningsbilleder fra ”behind the scenes”.
Særligt fokus får også den dansk avantgardefotograf Gunnar Larsen (1936-90), som udgav de ekstravagante magasiner Gunnar International og Mode Avantgarde. Desuden har du mulighed for at deltage i events og talks med bl.a. Uffe Buchard, Lotte Heise og mange flere.
Entre er 75 kr.

Læs mere om arrangementet her. Du er altid velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for mere information.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG