KATEGORI: Partnernyheder

OPLEV POLO IN THE PARK I BERNSTORFFSPARKEN MED BERNSTORFF SLOT

4. July 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Lørdag den 12. august mellem kl. 12:00 – 16:00 har du muligheden for at deltage i et eksklusivt VIP-arrangement sammen med en +1, når Bernstorff Slot byder velkommen til Polo in the Park.

Polosporten er en flot og meget underholdende sportsgren som mange kender til, men få har set. Denne dag vil både være hyggelig, men også give jer mulighed for at sætte jer yderligere ind i den mytiske kamp mellem ridesportens ypperste kraftkarle, mens I nyder bobler, fri bar og skøn mad fra de bedste tribunepladser.

Arrangementet løber af stablen ved Bernstorffparkens ridebane og starter kl. 12:00, hvor der er mulighed for møde hestene og spillerne, der gør os lidt klogere på det spil, vi skal bruge de næste par timer på at nyde. Henad klokken 16:00 er det slut for en hæsblæsende dag, hvor I går hjem fyldt med indtryk og et smil på læben.

Bernstorff Slot har mulighed for at invitere 10 x 2 deltagere med til arrangementet og det eneste du skal gøre er, at sende en mail til Salgs- og Marketingchef Michael Sørensen på michael@bernstorffslot.dk, hvor du fortæller hvem du gerne vil have med og så trækker vi lod efterfølgende.

Emnefeltet på mail må gerne være: Polo in the Park 2023

Vinderne bliver trukket og offentliggjort den 1.august.

Glæder os til at høre fra jer.

Mvh

Bernstorff Slot

OBS: Deltagere i udtrækningen til Polo in the Park skal være mødebookere, event managers eller andre, der årligt booker møder og konferencer.

Læs mere om mødefaciliteterne på Bernstorff Slot her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG