KATEGORI: Partnernyheder

Oplev Rungstedgaards Food’ n Fire Evening

8. April 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Afslut jeres møde med bål, stjernehimmel og middag i det fri. Rungstedgaard lancerer deres nye koncept Food & Fire Evening, hvor I kan nyde en magisk aften med en lækker middag. Sæt jer rundt om bålet til en fireplace talk med en kop kaffe eller drink.

Kom helt ned i gear efter jeres møde på Rungstedgaard med en Food & Fire Evening. Beliggende i naturskønne omgivelser tilbyder Rungstedgaard med sit nye Food & Fire Evening-koncept en unik mulighed for at kombinere forretning med det bedste, naturen har at byde på. Denne oplevelse er ideel for jer, der vil afslutte mødedagen med at styrke relationer over en hyggelig bonfire.

Konceptet:

Food & Fire Evening er en invitation til virksomheder og organisationer om at afslutte mødedagen ude i det fri, præcis midt i skovens ro og skønhed. Konceptet tilbyder en eksklusiv middag i skoven, hvor deltagerne ikke blot nyder en udsøgt middag lavet af sæsonens ingredienser, men også oplever samværet på en ny og mere nærværende måde.

Efter middagen rykker I hen til en mere afslappet setting omkring et bål, hvor der er mulighed for at afholde “fireplace talks”. Denne del af aftenen er ideel til netværk, afslappede forretningsdiskussioner, eller blot for at styrke teamets samhørighed under åben himmel.

Læs mere om Rungstedgaard og se mødefaciliteter her! Vil du have tilbud fra Danske Konferencecentre på de bedste steder med bålhygge og udendørs middag – så send en chat til os eller udfyld formular her!

Kontakt Rungstedgaard på book@rungstedgaard.dk eller ring på tlf. 4586 4422. 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG