KATEGORI: Partnernyheder

Oplev udstillingen First Movers på Netværks-& Inspirationsdagen

24. July 2018
Ditte Rønne Jakobsen

På Netværks- & Inspirationsdagen den 29. august er du inviteret indenfor hos møbelfirmaet A.Petersen få meter fra The Plant. Her kan du rejse 5000 år tilbage i tiden i deres nye møbeludstilling First Movers. Midt mellem guldbelagte senge, majestætiske tronstole og trebenede borde, kan du følge de røde tråde mellem de mere end 100 egyptiske møbelmodeller og de moderne møbler, som vi kender i dag. De egyptiske møbler ligner ikke umiddelbart nutidens møbler, som vi kender dem hjemme fra stuen. Eller måske gør de?

A.Petersen glæder sig til at byde jer indenfor i deres unikke univers af møbler. Her kan du opleve alle aspekter af design og håndværk både i deres butik, i værkstedet og i spændende udstillinger på førstesalen. De er drevet af nysgerrighed og udfordrer hver dag forståelsen for form, farve, materiale og funktion. Du kan blandt andet blive inspireret af virksomhedens egen møbellinje – AP. Serien – produceret med respekt for gamle håndværkstraditioner og designet af nogle af de dygtigste nutidige danske arkitekter og designere.

Til Netværks- & Inspirationsdagen 2018 vil du også opleve, hvordan A. Petersen Collection & Craft hylder traditionen for det tætte samarbejde mellem møbelarkitekt, håndværk og produktion. I får et kig ind i værkstedet, hvor de arbejder med de oprindelige teknikker i nye designs, samtidig med at de bruger moderne produktions-teknikker. Det er ikke svært at mærke, at A. Petersen ønsker at gøre en forskel og tage passionen for dansk håndværk med sig ind i fremtidens møbeldesign.

Tilmeld dig Netværks- & Inspirationsdagen nu lige her og se programmet for dagen her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG