KATEGORI: Partnernyheder

Oplev uforglemmelige møder på Kokkedal Slot Copenhagen i vintermånederne

6. September 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Når vinteren nærmer sig, og de kolde dage fylder kalenderen, er der intet som en varm og indbydende atmosfære til at gøre dine møder både produktive og fornøjelige. Kokkedal Slot Copenhagen tilbyder møder og konferencer i kombination med blandt andet spaoplevelser, gåture i slotsparken eller teamaktiviteter.

I december og januar kan du og dit team booke eftermiddags- og aftenmøder på slottet, som kombinerer det bedste af business og pleasure med en skøn afstikker fra hverdagens rutine. Møderne starter kl. 15.30, hvor vi byder på kaffe, kage og vand i vores elegante lokaler, mens I samles og gør klar til en produktiv eftermiddag.

Vores konferencerum er designet til at skabe en behagelig og inspirerende atmosfære, og efter mødet er der mulighed for at tage en tur i den smukke slotspark. Her kan I nyde en walk & talk, hvor den friske luft og den naturskønne udsigt vil stimulere nye ideer og kreativitet.

Når klokken nærmer sig 18.30, er det tid til at afslutte mødet og tage plads ved vores middagsbord. Vores 2-retters konferencemenu serveres kl. 19.00, og vi tilbyder desuden muligheden for at tilkøbe overnatning samt en gourmetmenu om torsdagen og fredagen. På den måde kan I forlænge oplevelsen og nyde en luksuriøs middag og afslapning i de stilfulde rammer på Kokkedal Slot.

Slottet tilbyder fri adgang til Wellness område i forbindelse med jeres møde ( maks. 15 personer og på forespørgsel).

For kun 645 kr. pr. person får I ekskluve rammer til jeres næste arrangement.

Lad Kokkedal Slot være din destination for vinterens møder, og giv dit team en oplevelse, der både styrker samarbejdet og skaber minder. 

Book jeres næste møde hos os her

Find mere info her om Kokkedal Slot Copenhagen!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG