Oplevelsen du og dine kolleger ikke må gå glip af

17. April 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Du har nu en helt unik mulighed for at invitere dine kolleger i Wallmans! Med deres helt nye tiltag, Wallmans After Work, kan I få en fantastisk aften med lækker middag, spektakulært show – og endda mulighed for at blive fejret!

International topunderholdning

Wallmans internationale show i Cirkusbygningen er en af de mest foretrukne oplevelser i København, når man skal ud og have en festlig aften! Hvorfor? Fordi de leverer en unik oplevelse, du ikke kan få andre steder i vores smukke hovedstad.

Du kan glæde dig til denne sæsons show URBAN NIGHTS, der bl.a. byder på en moderne fortolkning af den verdensberømte musicalklassiker West Side Story, et sexet og hæsblæsende AC/DC-medley og en luftakrobat, der sætter helt nye standarder for styrke!

Børsen har anmeldt showet og skriver: “Topunderholdende! En oplagt aften i byen for både danske og udenlandske forretningsforbindelser, hvis man skal vise, hvad København også kan byde på.”

Middag med masser smag

I Wallmans får du serveret en 4-retters middag af allerhøjeste kvalitet, mens du bliver underholdt i alle ender og kanter af den store Cirkussal. Der er pause mellem hvert shownummer, så du får rig mulighed for at tale sammen med dine kolleger, og I kan nyde hinandens gode selskab.

Tid til at fejre

Skal du holde årsfest, fejre firmaets jubilæum eller en anden særlig begivenhed? I Wallmans kan du få dit firmanavn på storskærm og dermed gøre aftenen endnu mere festlig med ekstra opmærksomhed. 

Dorthe Fryd Ekelin, adm. direktør i Cirkusbygningen udtaler: ”Vi oplever et stigende antal af virksomhedsgæster til Wallmans Dinnershow, og det er ikke uden grund. Ingen andre steder i København kan du fejre en begivenhed eller medarbejder som i Cirkusbygningen”

Uanset om din virksomhed tæller 5, 20 eller 100 personer, har Cirkusbygningen de perfekte rammer til en sjov og uforglemmelig aften. Vil du og dine kolleger med til Wallmans Dinnershow?

Du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev Wallmans After Work her

Du kan læse mere om mødefaciliteterne i Cirkusbygningen her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring og rådgivning.

 
VIL DU KONTAKTES? – DET ER HELT UFORPLIGTENDE & NEMT