KATEGORI: Partnernyheder

OPTIMISTISK FOREDRAG MED TILHØRENDE E-BOG

20. April 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Trænger du til nogle gode værktøjer til at håndtere den nuværende situation og få mere optimisme ind i din hverdag? Se Henrik Mathiasens oplæg om optimisme og hent din gratis e-bog “Optimistens 3 kendetegn” her: https://optimisten.dk/optimisterne/

Henrik Mathiasen er foredragsholder, bestseller forfatter og erklæret optimist. Gennem de seneste 15 år har han uddannet en perlerække af danske og internationale virksomheder i optimismens mentale værktøjer. Henrik har udgivet 4 bøger og er desuden stifter af Award Showet for Årets Optimister.

Med dette foredrag i FÆNGSLET i Horsens stiller Henrik Mathiasen skarpt på den udfordring, som både konferencecentre og mødeplanlæggere står overfor midt i Corona. En af grundstenene i optimisme er, at have fokus på, hvad vi KAN gøre. Alt for mange mennesker har fokus på det vi IKKE kan gøre. Og dette er en fejl. Henrik beder os også om at stille skarpt på løsningerne og ikke problemerne. Forskellen på denne tankegang er enorm. Desuden får vi et indblik i vigtigheden i vores personlige brand og vores virksomheds brand.

Dette kan være forskellen på succes eller fiasko.

For at bakke det sidste punkt op, har Henrik har tilbudt mødeplanlæggere fra Danske Konferencecentre sin e-bog ”Optimistens 3 kendetegn – med et bonuskapitel om selvværd”. Bogen giver dig de 3 væsentligste forskelle på optimister og pessimister.

Bogen kan downloades på følgende link: https://optimisten.dk/optimisterne/

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG