KATEGORI: Partnernyheder

På Rungstedgaard er business ren pleasure

13. September 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Det er altid rart at vide, hvad man går ind til. Derfor har Rungstedgaard Konferencecenter et rigtig godt tilbud til dig, der har ansvar for at arrangere konferencer, møder og events: Book en rundvisning og få en gratis frokost. Så kender du mulighederne på det fantastiske sted.

Ja naturligvis er det en fornøjelse, fristes man til at sige. For uanset om der er tale om en konference, et møde, et kursus eller andet arbejdsrelateret, så er man et skarn, hvis man ikke kan nyde rammerne på Rungstedgaard. Fra de lyse, indbydende mødelokaler til restauranten med panoramaudsigt over Øresund. For slet ikke at tale om omgivelserne.

Det kan være mere end almindelig svært at finde det helt rigtige sted til virksomhedens næste konference, møde, kickoff eller kursus. Hos Danske Konferencecentre gør vi alt for at hjælpe, men vi kan trods alt ikke vise dig alle de forskellige muligheder, som vores 82 partnere har at byde på.

Rundvisning med gratis frokost

Derfor er vi rigtig glade for det tilbud, som én af vores gode partnere, Rungstedgaard Konferencecenter, har til alle konference- og møde arrangører: Book en rundvisning – så gi’r vi frokosten.

Og der er ikke noget at sige til, at de gerne viser sig frem. Rungstedgaard ligger kun en halv times tid nord for København – uanset om du er i egen bil eller med offentlig transport, men alligevel er her både fred, ro og smuk natur. Restauranten har panoramaudsigt over Øresund, og de fleste af hotellets værelser ligger med skoven som nærmeste nabo.

Perfekt plads til alle typer møder

Uanset om du har brug for et diskret mødested til bestyrelsen eller vide rammer til en konference for samtlige medarbejdere, er der masser af muligheder på Rungstedgaard. Her er lokaler til alt fra 2 til 450 personer, og uanset hvor mange I er, så lover personalet, at I kun skal bekymre jer om dagens indhold og udbytte. De skal nok sørge for resten.

Du kan læse mere om Rungstedgaard her, og du kan naturligvis også kontakte os for yderligere oplysninger og booking.

Ønsker du at booke din rundvisning gøres dette direkte hos Rungstedgaard Konferencecenter. Find deres kontaktoplysninger her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG