KATEGORI: Partnernyheder

Petter Stordalens københavnske lufthavnshoteller får ny direktør

20. June 2024
Ditte Rønne Jakobsen

1000 hotelværelser og det store konferencecenter Hangaren i Københavns Lufthavn har fået ny direktør, som skal ud og lægge arm med de største københavnske venues om danske og internationale events og kongresser. Thomas Skov kommer fra en stilling som direktør på Comfort Hotel Vesterbro.

Uanset om du er business traveller, backpacker eller børnefamilie, så har Strawberry et hotel i Københavns Lufthavn, der passer til dig. For bare 3 år siden tilføjede den norske hotelkonge Petter Stordalen budgethotellet Comfort Hotel Copenhagen Airport med 605 værelser, og konferencefaciliteterne Hangaren med 3900m2, til Strawberrys eksisterende tilbud Clarion Hotel Copenhagen Airport i Københavns Lufthavn. Hotellerne ligger side om side og er begge direkte forbundet til lufthavnen, så de mange rejsende kan gå tørskoede til terminalen på få minutter.

Nu har hotellerne fået ny direktør. Han er hentet internt i Strawberry og tilliden til ham er stor:

“Thomas Skov er uden tvivl den rette mand til jobbet. Han har gjort et fantastisk arbejde på Comfort Hotel Vesterbro og har 20 års erfaring i branchen. Nu skal han ud og fasttømre vores position som Nordeuropas største – og i mine øjne bedste – konferencevenue direkte forbundet til en lufthavn. Der findes ikke en bedre location for konferencer, der samler gæster fra hele Norden, ja faktisk hele verden,” siger Petter Stordalen, grundlægger og ejer af Strawberry.

Nye udfordringer, hvor det hele startede

Med stillingen som Cluster General Manager for Comfort & Clarion Hotel Copenhagen Airport vender Thomas Skov tilbage, hvor det hele startede for ham. Thomas begyndte sin karriere i hotelbranchen hos Strawberry, dengang Nordic Choice Hotels, som Key Account Manager på det danske kontor i Kastrup. Nu er han tilbage i lufthavnen til en ny, stor udfordring:

“Det er en ære at få ansvaret for et af hovedstadens største venues. Jeg glæder mig enormt meget til at lære mit nye team at kende. De seneste måneder har jeg været interimdirektør, og derfor har jeg allerede fået et lille indblik i alt det, de kan. Det er et topprofessionelt team og med den enorme kapacitet og unikke placering vi har, så når potentialet helt til skyerne og jeg ved, at vi kan indfri det sammen,” siger Thomas Skov.

Forude ligger både renovering og en ambition om at tage en endnu større andel af det nationale og internationale konference- og eventmarked i København.

“Der er for alvor ved at komme fart på konferencemarkedet igen, og jeg er klar til at skulle ud og lægge arm med øvrige store københavnske konferencevenues, så endnu flere får øjnene

op for Hangaren. Der findes ikke andre steder i Københavnsområdet, som kan tilbyde det, vi kan, når det kommer til at samle både overnatninger, møder og konferencer på ét sted, som er let at komme til. Samtidig starter vi en større renovering af hotelværelser og wellnessfaciliteter på Clarion. Lufthavnen sover aldrig, og det gør vi heller ikke. Vi går en spændende tid i møde,” fortæller Thomas Skov.

Blå bog for Thomas Skov

● 53 år og bosat på Amager med sin familie

● Har godt 20 års erfaring som hoteldirektør på forskellige hoteller i Københavnsområdet og kommer senest fra en stilling som direktør på Comfort Hotel Vesterbro

● BA. Int. Business Communication and Tourism, Syddansk Universitet

Om Comfort & Clarion Hotel Copenhagen Airport

Comfort og Clarion Hotel Copenhagen Airport er begge en del af Strawberry. Tilsammen har de to hoteller knap 1000 værelser, 2 barer, en restaurant, en deli, 33 mødelokaler, et ballroom og konferencefaciliteterne Hangaren med plads til op til 2150 personer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG