KATEGORI: Partnernyheder

Pindstrup Centret er ny partner

7. March 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Velkommen til Djurslands hyggeligste kursuscenter! Kursuscentret er beliggende i rolige og naturskønne omgivelser i Pindstrup på Djursland med kort afstand til Aarhus, Randers og Grenaa. Centret er opbygget i 2 selvstændige kursus-afdelinger, hver med moderne undervisnings- og mødelokaler samt 42 værelser med i alt 120 sengepladser. Centret er handicapvenligt og har mærkningen God Adgang.

Pindstrup Centret har 2 plenumlokaler med plads til 1-50 personer ved bordopstilling og 100 personer på stolerækker samt 4 grupperum – 2 med mulighed for opdeling. De råder også over 2 restauranter med plads til henholdsvis 50 og 100 spisende gæster.

På Centrets 20 tønder land med skov og åbne naturarealer findes de perfekte rammer til en rask walk & talk i den friske luft til teambuilding eller andre pladskrævende aktiviteter.  Centret råder over et stort udvalg af udstyr til forskellige udendørsaktiviteter, som frit kan benyttes af Centrets gæster.

Pindstrup Centret har et aktivt køkken, hvor der er fokus på den gode madoplevelse, økologi og bæredygtighed, og hvor maden laves fra bunden og med årstidens råvarer. Køkkenet er kendt for deres velsmagende buffeter med stor variation og kreativitet i retterne.

Et godt formål

Pindstrup Centret er en del af Pindstrup Fonden, hvis formål er at medvirke til integration af handicappede og ikke-handicappede børn og unge i samfundet. Et socialt ansvar vi værner om og deler med alle gæster, da overskuddet fra fondens kursuscentre samt bidrag fra private, virksomheder og fonde bruges til almennyttige arbejde for familier og deres børn med handicap. Hvert år deltager mange hundrede i familiekurser og ferielejre for børn og unge med og uden handicap, hvor flere end 200 ulønnede frivillige voksne varetager afviklingen i samarbejde med professionelle instruktører.

Læs mere om Pindstrup Centret her på deres profil hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG