KATEGORI: Partnernyheder

PLANNER DAYS 2017

9. February 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Booker du møder i Jylland og kan du rive to dage ud af kalenderen, så kan vi til gengæld love dig masser af inspiration og værktøjer, som du kan bruge til din mødeplanlægning fremover.

Vi følger op på den store succes fra sidste år, når Planner Days afholdes den 13. og 14. juni. Dette års værtsby, Vejle, byder dig indenfor med oplevelser til hele sanseregistret. Forbered dig på 2 dage, hvor der bliver mulighed for at stimulere både syns-, høre-, føle- og smagssansen midt i den østjyske natur.

Som medarrangør tør vi godt love, at det også i år bliver en stor oplevelse!

Planner Days er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor de bedste jyske venues og serviceudbydere går sammen om at tilbyde netværk, sparring og den nyeste læring til landets professionelle mødeplanlæggere.

Det lærer og oplever du på Planner Days 2017:
I to dage fordyber vi os sammen med dygtige oplægsholdere og undervisere i vores arbejde med mødeplan-lægning. Det er baseret på en kombination af inspiration, netværk og hands-on træning. Du får samtidig værdifuld tid til sparring og fælles oplevelser med dine mødekolleger.

Når det mentale og digitale smelter sammen
Det mentale og digitale er årets tema. Du kommer bl.a. til at møde en innovatør, der udfordrer måden at holde møder på og viser fremtidens mødetrends, en international bestseller-forfatter omkring arbejdsglæde, en ekspert i digitale trends og nogle håndværkere indenfor kommunikation, salg, sociale medier, projektledelse og mødehåndtering. Du får desuden mulighed for at udforske nye områder til din personlige udvikling og dermed fylde værktøjskassen med både noget digitalt og noget mentalt.

Læs mere om Planner Days 2017 her. Følg os på Facebook her.

Du kan søge om at blive Hosted Planner, da partnerne stiller et begrænset antal billetter til rådighed. Du får altså muligheden for at deltage uden beregning. Deadline for ansøgning er den 1. april og sker her. Hvis du vil være helt sikker på at komme med, kan du vælge selv at betale. Prisen er kr. 4.900,- ekskl. moms og dækker workshops, forplejning og ophold.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at ringe til Marlene H. Sylvester-Hvid på mobil 26 77 18 32 eller sende en mail til marlene@dkbs.dk.

Planner Days er søsat af Danske Konferencecentre, MCH Herning Kongrescenter, Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg og OrgaNicer.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG