KATEGORI: Planner days

Planner Days får samtalen som fokus

8. February 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Til maj samler Planner Days for tredje gang de mest ambitiøse mødebookere og mødeplanlæggere, og denne gang bliver det med samtalen som fokus. Fremtiden tilhører de, som får mest ud af deltagerne – og omvendt.

 

Når vi mødes, er det for at tale sammen. Ansigt til ansigt. Menneske til menneske. Men alt for ofte er det ikke det, der sker til konferencerne. Samtalen får ikke plads. Derfor er det overordnede tema for Planner Days 2018 den nære og intelligente samtale. Den slags, der rykker og gør en forskel, som ikke kunne være sket, uden et fysisk møde.

– Ved klassiske konferencer samler vi folk fra nær og fjern og sætter dem til at kigge i samme retning for at høre på én, der taler. Det bliver måske nok til lidt samtale i pausen, inden vi skal høre endnu flere indlæg. Men det er også alt, siger Lars Hajslund, der er direktør i konsulentfirmaet N:O:W, som er medarrangør af Planner Days.

Klassiske konferenceprogrammer slår ikke til

Planner Days finder sted den 29. og 30. maj, når mødebookere og mødeplanlæggere fra hele Danmark mødes i Middelfart og Fredericia til den årlige 2-dages konference. Deltagerne lærer hvordan de kan lave bedre konferencer og events, bl.a. ved at give deltagerne plads, ro og retning til de gode samtaler.

Det er netop muligheden, for at udnytte deltagernes viden, der berettiger til, at vi hiver hele dage ud af folks kalender, når de skal deltage i en konference. Og det skal vi blive bedre til at udnytte, understreger Marlene H. Sylvester-Hvid, direktør i Danske Konferencecentre, som også er medarrangør af Planner Days.

– Det er i det fysiske rum, at vi har mulighed for virkelig at rykke. Det er her, vi kan hæve kvaliteten af en konferenceoplevelse op over det ordinære, siger hun.

Fageksperter og mødeprofessionelle taler sammen

Når Planner Days i år afvikles for tredje gang, bliver det med mere end 100 mødeplanlæggere og -bookere. Interessen for arrangementet er stor og mange professionelle mødeplanlæggere har allerede søgt om deltagelse. Der er et begrænset antal pladser, og alle ansøgninger vurderes, så kun de, der lever op til de faglige krav, får lov at deltage.

Årets program er en kombination af inspiration, netværk og hands-on træning. Deltagerne kommer bl.a. til at møde en futurist, der udfordrer den måde, vi holder arrangementer på i dag kontra i fremtiden, en sceneinstruktør, der kaster lys over hvordan, vores krop kommunikerer uden vi taler, og nogle håndværkere indenfor kommunikation, salg, sociale medier, projektledelse og mødehåndtering.

– Vi skal blive bedre til at bruge den hjernekapacitet, der er samlet under ét tag, når vi holder konferencer. Vi skal højne kvaliteten på den læring og vidensdeling, der sker på en konference, ellers kunne vi lige så godt droppe arrangementet. Hvis ikke den værdifulde samtale og dialog får plads, kunne en mail eller et nyhedsbrev have slået til, siger projektchef Stine Nybo fra OrgaNicer, som er medarrangør af Planner Days.

Det er en række partnere, venues og attraktioner i Middelfart og Fredericia, som lægger grund til Planner Days 2018, som igen i år arrangeres af Danske Konferencecentre, OrgaNicer og N:O:W. Arrangementet finder sted i området ved Lillebælt den 29. – 30. maj.

For yderligere oplysninger se plannerdays.dk og kontakt Marlene H. Sylvester-Hvid på 2677 1832.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG