KATEGORI: Planner days

Planner Days går til grænsen

19. October 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Til maj samler Planner Days for femte gang landets mest ambitiøse mødeplanlæggere og -rådgivere, og denne gang skal grænserne for møder udforskes.

”Det at skabe nyt kræver ofte, at man går til grænsen og netop det ønsker vi at gøre sammen med deltagerne, når Planner Days tager til grænselandet”, siger Lars Hajslund, som er en del af virksomheden hybridmøder.dk og medarrangør på Planner Days.

Planner Days finder sted den 4. og 5. maj 2022, når mødebranchen mødes i Sønderborg. Byen har været i stor udvikling i de senere år, og kombinerer områdets historiske islæt med en moderne og nytænkende profil. Og værtsbyen forstår at flytte grænser.

”Sønderborg og resten af det danske grænseland danner rammen for fejringen af 100 året for genforeningen, og derfor har vi valgt at det overordnede tema for dagene handler om det at gå til grænsen”, siger Lars Hajslund. ”Indholdet i årets program kommer til at flytte deltagernes grænser for, hvad man kan i en mødesammehæng, men kommer forhåbentlig også til at flytte grænser for, hvad den enkelte deltager selv formår”. 

Mødebranchens årlige mødested

Når Planner Days i år afvikles for femte gang, bliver det med mere end 100 mødeplanlæggere og -rådgivere. Interessen for arrangementet er stor og mange professionelle mødeplanlæggere har allerede søgt om deltagelse. Det koster 4.900 kr. at deltage, men hvert år tilbyder partnerne et begrænset antal gratis pladser.

Mødeplanlæggere der ønsker at ansøge om en gratis plads kan gøre det på www.plannerdays.dk/tilmeld/

Det er muligt at tilkøbe fællestransport med fra København. Det vil sige fly fra Kastrup den 4. maj om morgenen kl. 8.15. Prisen er 499,- per tur dvs. 998,- t/r per person.

Årets program er en kombination af faglige oplæg, netværk og hands-on træning. På listen over oplægsholdere er bl.a. Mads Qwist, ekspert i mentalt design, og Bente Dalsbæk, som er forfatter til flere bøger og mangeårig iagttager af og foredragsholder om mødet mellem kulturer. Til Planner Days er deltagernes faglig udvikling i centrum og hele tiden med fokus på at skabe bedre møder.

Fakta om Planner Days

  • Planner Days finder sted den 4. og 5. maj 2022 i Sønderborg.
  • Planner Days arrangeres af Danske Konferencecentre, hybridmøder.dk og OrgaNicer og i samarbejde med en værtsby.
  • Bag værtskabet i 2022 står Sønderborg med en række lokale hotelpartnere.
  • Planner Days scorer højt i deltagernes tilfredshed med arrangementet. I 2019 vurderede deltagerne arrangementet til 4,48 på en 5-trinsskala
  • Tidligere har Silkeborg, Vejle, Fredericia/Middelfart og Svendborg/Sydfyn været værter.
  • Hvert år deltager mellem 100 – 150 deltagere på Planner Days.
  • Du kan læse mere om arrangementet her og se en stemningsvideo fra Planner Days 2019 her.

For yderligere oplysninger kontakt Marlene H. Sylvester-Hvid på +45 26 77 18 32 eller Lars Hajslund på +45 20 76 67 88.

www.plannerdays.dk

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG