KATEGORI: Partnernyheder

Pressemeddelelse: Østerbrohotel er klar igen efter modernisering

24. October 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Charlottehaven på Østerbro er nu fuldt genåbnet efter en omfattende modernisering, der har bragt hotellets oprindelige hotellejligheder ind i nutiden. Moderniseringen er blevet realiseret i samarbejde med førende aktører inden for møbel- og designbranchen, bl.a. Vadadesign og HolmrisB8, som er kendt for store designopgaver i både ind- og udland.

De 44 oprindelige hotellejligheder, som blev bygget i 2004, har nu gennemgået en flot forvandling. Lejlighederne trækker på mange designelementer inspireret af de spektakulære Tower-lejligheder, som Charlottehaven tilføjede til deres portefølje i 2020.

Som en rød tråd gennem hele hotellet går en særlig designstil med store vinduespartier, dansk design, interiør i træ, læder og sten samt bløde tekstiler i varme farver. Denne stil skaber en varm og hjemlig atmosfære, der byder hotellets gæster velkommen og giver dem følelsen af et hjem væk fra hjemmet.

Hver hotellejlighed er møbleret med nøje udvalgt dansk design fra anerkendte producenter som HAY, &tradition, Gubi og Arne Jacobsen. Udover disse fremtrædende brands er der også specialfremstillede elementer, der er skræddersyet til at opfylde hotellets unikke behov.

“Moderniseringen er et eksempel på vores engagement i at levere en førsteklasses oplevelse for vores gæster,” siger Lars Pontoppidan, direktør i Charlottehaven. “Vi er stolte af at kunne tilbyde vores gæster en moderne og stilfuld indkvartering, der samtidig omfavner dansk design og æstetik. Selvfølgelig altid bakket op af vores dedikerede personale, som er altafgørende for den gode, personlige hoteloplevelse”

Med den vellykkede modernisering er Charlottehaven nu klar til at byde gæster velkommen til en forbedret oplevelse i smukke omgivelser, hvor dansk design og hjemlig atmosfære går hånd i hånd.

For yderligere information og bookingforespørgsler besøg Charlottehavens hjemmeside på www.charlottehaven.com eller os hos Danske Konferencecentre – klik her.

Læs mere om mødefaciliteter på Charlottehaven her

Pressekontakt: Maria Gade, 28793444, mg@charlottehaven.com

Om Charlottehaven:

Charlottehaven er en eksklusiv destination på Østerbro i København, kendt for sin unikke kombination af hotellejligheder, møde- og selskabsfaciliteter samt fitnesscenter. Med fokus på æstetik, komfort og personlig service er Charlottehaven stedet for dem, der søger en unik oplevelse og et hjem væk fra hjemmet i hjertet af Østerbro.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG