KATEGORI: Partnernyheder

Prøv leg og læring som del af dit møde på Bymose Hegn Hotel & Kursuscenter

28. May 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Har I lyst til at udfordre den traditionelle mødeledelse og skabe højere udbytte af jeres møder? I samarbejde med mødefacilitatorerne Mindshop og Q-courage tilbyder Bymose Hegn Hotel & Kursuscenter helt gratis udlån af et væld af proces- og teambuildingværktøjer. I kan også booke et foredrag med Thomas Flindt, der er ekspert i motivation og arbejdsglæde.

 

På Bymose Hegn har I muligheden for at tilføre anderledes værdiskabende indlæringsmetoder til jeres kursus eller konferenceforløb. De tilbyder nu deres helt egen øvelsespakke med titlen “Leg og læring”, som du gratis kan låne til dit møde. Nogle øvelser og spil er for hjernen, mens andre er lettere fysiske. Det er god idé at tænke værktøjerne ind i mødeprogrammet og derved understøtte det overordnede formål med mødet samt skabe deltagerinvolvering – enten som opsamling på dét deltagerne lige har arbejdet med, eller som opstart i forhold til dét der skal arbejdes videre med.

Hvis du selv planlægger og gennemfører, er det gratis. Hvis I ønsker facilitator, formidler Bymose Hegn gerne kontakt til Mindshop eller Q-courage, som så vil stå for planlægningen i samarbejde med jer, når jeres teambuilding øvelse løber af stablen.

Nyt er også at i sammen med Peters Adventure Games kan lave ”Fangerne på fortet”, ”Adventure Race”, ”Tvekamp”, ”Casino” og meget andet.

Bymose Hegn Kursuscenter ligger centralt placeret midt i Nordsjællands natur som også byder på mange muligheder for udendørsaktiviteter. Her er det både muligt at spille petanque og kongespil, eller gå en tur i skoven Højbjerg Hegn, hvor man også finder en lille naturlejeplads i nærheden af et område med grills, borde og bænke.

Foredrag om arbejdsglæde med Thomas Flindt
Bymose Hegn Hotel & Kursuscenter har også netop indledt et nyt samarbejde med ekspert i arbejdsglæde Thomas Flindt. Arbejdsglæde er at lykkedes i sit job hver dag. Hør hvordan og hvorfor det er vigtigt at fejre de små succeser i hverdagen. Her kan I få masser af inspiration til et sundere, sjovere og mere kreativt arbejdsliv. De deltagende bliver inspireret til at gå nye veje og vil bl.a. høre, hvordan man kan tænke og tale i et opløftende og motiverende sprog. Der er flere øvelser, der støtter de talte ord. 2 timers foredrag, hvor I får inspiration til at optimere kommunikation, salg, service og samarbejde på Jeres arbejdsplads.

Læs mere om Bymose Hegn Hotel & Kursuscenter her. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG