KATEGORI: Partnernyheder

Rebel Workspace er ny partner

26. July 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Har du ledt efter det perfekte sted til jeres næste møde, konference eller workshop? Så lad øjnene glide nedad siden her og bliv klogere på, hvordan REBEL Work Space har de helt unikke rammer der understøtter og motiverer jeres kreative tanker.

Med 9 unikke mødelokaler og topmoderne faciliteter, har I masser af valgmuligheder til at finde den løsning, der passer til lige netop jeres behov. Søger du lokaler til brainstorming, workshops eller det klassiske forretningsmøde, så har REBEL Work Space det du søger.

REBEL Work Space er opstået ud fra idéen om, at det skal være mere end et arbejdsmiljø. Det er et sted der skaber rammerne for virksomheders effektivitet, trivsel og engagement. Med kyndig assistance fra HOLMRIS B8 har de skabt et inspirerende miljø med faciliteter til bestyrelsesmøder, workshops, produktlanceringer mm.

Evolution-rummet er perfekt til op til 6 personer og Ideation-rummet er ideelt til 10 personer. Moon Shoot-rummet har plads til 24 deltagere til møder og op til 50 til events (inkl. mødeborde og loungemøbler og to 86’’ skærme og mobile whiteboards).

Sea View-rummet har udsigt ud over vandet og er perfekt til 2-6 deltagere. Work Caféen kan rumme 10-28 personer og er særligt velegnet til præsentationer med dens 75’’ skærm.

Med mindre en 10 minutters gang fra Østerport Station (800m) og Nordhavn Station (900m) er der nem adgang til REBEL Work Space fra både metro, S-tog og regionaltog. Og bus 27 stopper lige udenfor døren. Nemmere bliver det ikke.

Glæd dig til dit næste møde hos REBEL Work Space. Læs mere og se flere billeder her! Du kan indhente et gratis tilbud her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG