KATEGORI: Partnernyheder

Refugium Smidstrup Strand er ny partner hos Danske Konferencecentre

16. June 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Den unikke beliggenhed med direkte adgang til Den Danske Riviera i Smidstrup på Sjællands Nordkyst og den grønne natur som nærmeste nabo giver en enestående mulighed for at inddrage omgivelserne i jeres arrangement på Refugium Smidstrup Strand.

Refugium Smidstrup Strand er et intimt konference- og retrætecenter med plads til nærvær, ophold med indhold, fordybelse og stilhed. Her er plads til 24 gæster – og kommer I flere end 18 personer, har I stedet for jer selv.

I den selvstændige bygning Udsigten, som er indrettet med både mødelokale og plads til hyggeligt samvær, er der panoramaudsigt over hav og strand. Her er plads til 30 personer, og i mødelokalet Birkestuen er der plads til 10 personer.

Med Kattegat i baghånden og et stort lukket område med skov har I naturen lige ved hånden. God mulighed for teambuilding på stranden eller en hyggelig gåtur ad smukke stisystemer. Hotellet har egen grund direkte ned til vandet, og om sommeren bliver der sat en badebro op.

Jeres måltider serveres i den oprindelige strandvilla med spisestue, som er over 100 år gammel. Refugium Smidstrup Strand laver selv morgenmaden, mens deres gode samarbejdspartner Restaurant Gilleleje Havn står for frokost og aftensmad.

Historien om Refugium

Refugiets historie går tilbage til 1920, hvor Sankt Lukas Stiftelsen modtog en donation, der skulle bruges til køb af et sommerhus til søstrene fra stiftelsen. Valget faldt på det smukke stenhus i Smidstrup, der var bygget i 1916. I mange år ”ciklede” søstrene fra Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup til Smidstrup, når de skulle på retræteophold – oversat til nutidens retreat/mindfulness-ophold.

I 1988 bliver de nuværende 22 værelser, konferencelokale og kirke bygget. Tanken var at omdanne stedet til feriebolig, retrætested og mødecenter. Refugium Smidstrup Strand gennemgik en renovering i 2017 men fremstår stadig med respekt for det enkle liv, søstrene bragte med sig på retræteophold.

Refugium Smidstrup Strand ligger kun 5 min. gang fra Smidstrup by, hvor der kører bus til Gilleleje. Herfra kan du tage offentlig transport videre. Gilleleje er ca. 25 min. kørsel fra både Hillerødmotorvejen og Helsingørmotorvejen.

Læs mere om Refugium Smidstrup Strand her eller kontakt os hos Danske Konferencecentre for rådgivning og booking.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG