KATEGORI: Partnernyheder

Restaurant Grønningen er ny partner hos Danske Konferencecentre

5. November 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Leder du efter et sted til dit næste møde eller næste konference i centrum af Kolding, så står Restaurant Grønningen klar til at hjælpe dig med afholdelse i rolige og gode omgivelser. Her sætter man en ære i, at alt spiller, så du har ro til at koncentrere dig om mødets indhold. De sørger for, at alt virker, inden I kommer, og at der er styr på deltagerantal, forplejning – og selvfølgelig varm kaffe.

Afslappende rammer

De 4 konferencelokaler indeholder standard AV-udstyr, whiteboards, flipovers, lydudstyr og gratis internet. Lokalerne kan indrettes efter jeres ønsker og giver mulighed for plads til alt imellem 30 og 180 personer.

I den hyggelige restaurant bliver I budt på god klassisk mad tilberedt helt fra bunden.

Hvis I har behov for overnatning, tilbyder Restaurant Grønningen dette i samarbejde med Zleep Hotel.

Inspirations- og pauseaktiviteter

Har I brug for inspiration eller en pause i jeres møde, er Byparken lige uden for døren – en legepark også for voksne. Restauranten ligger i gå-afstand fra Koldinghus og Slotsøbadet, som kan byde på dejlige oplevelser. Den Geografiske Have med Kolding Miniby eller Trapholt museet ligger også meget tæt på og kan give spændende inspiration.

Du kan læse mere om Restaurant Grønningen her. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG