KATEGORI: Partnernyheder

Restaurant Viva er ny partner hos Danske Konferencecentre

10. January 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Hold møde i maritime omgivelser ombord på restaurantbåden Viva. Her har I en spændende udsigt til Københavns Kanal, Den Sorte Diamant og byens liv. Båden kan rumme grupper på alt fra 24-50 personer og om sommeren, kan I nyde det fantastiske soldæk på toppen af båden.

 

Restaurant Viva er centralt placeret ved Langebrogade i København, blot 10 min. gang til Christianshavn Metro og 2 min. gang til buslinje 5C. Her får I muligheden for at afholde jeres møde, kursus eller konference ombord på en historisk båd med en skøn atmosfære. Lokalerne er opdelt i 2 udeområder og 1 inde-område. Soldækket på toppen af båden lægger op til unikke pauser med fantastisk udsigt, teambuilding og udendørsmøder.

Det er også muligt at arrangere en sejltur med Moby, der er en af byens fineste og mest eksklusive danskbyggede yachter. Turen kan f.eks. indbefatte et bestyrelsesmøde på åbent hav med frokost og ro til forhandlinger. Den historiske yacht kan også afhente jer på kajen i Nyhavn med et glas champagne og sejle til Viva, hvor forberedt menu og arrangement venter.

Restauranten kan både servere brunchbuffet, luksus-sandwich eller gourmet. Der er særligt fokus på lokale råvarer, og køkkenet får altid leveret frisk fisk og skaldyr fra Gourmet Grossisten samt ”Kød Sommelier” fra JN Meat. Restaurant Viva har afholdt møder og konferencer de sidste 12 år og gør en dyd ud af at opfylde særlige ønsker i forbindelse med konferencer og møder.

 

Kontakt os hos Danske Konferencecentre for mere information og få sparring om nye og inspirerende mødesteder i Danmark.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG