KATEGORI: Partnernyheder

Room Service – kunstprojekt på Skovshoved Hotel

18. July 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Skovshoved Hotel har i samarbejde med kurator og kunsthistoriker Natalia Gutman igangsat kunstprojektet; Room Service. Her har fire unge, dygtige, danske kunstnere fået til opgave at vise deres kunst på hotellets 22 værelser.

Ved at vise de selekterede kunstneres unikke værker, giver projektet gæsterne en anderledes kulturel oplevelse under deres ophold. For kunstnerne er det en enestående mulighed for at vise deres kunst via en alternativ platform til et bredt publikum af både danske og internationale gæster. Fire forskellige kunstnere, der arbejder i hvert sit medie viser skulptur, fotografi, tegning og abstrakte værker på papir. 

Projektet startede midt maj og løber i første omgang i seks måneder. Alle hotellets værelser er blevet stillet til rådighed og i hvert værelse udstiller én af de fire kunstnere. Derudover vil gæsterne blive præsenteret for alle kunstnerne med beskrivelser, der er tilgængelige på alle værelser og i hotellets lounge. Gæsterne har derudover mulighed for at få et ekstra minde med hjem fra vores hotel – og fra Danmark, da værkerne er til salg og tages med ved afrejsen. I så fald vil kunstneren sørge for, at der hænges et nyt værk op på værelset til glæde for kommende gæster.

”Det har været et spændende og sjovt projekt og med Natalia Gutmans ide om at vise et forskelligartet udvalg af kunstnere og udfordre hvad ’hotelkunst’ kan være, kan hotellets gæster bl.a. opleve værelser med store fotografier, hængende skulpturer og kunstværker, der er skabt særligt til de udvalgte værelser, hvor miljøet omkring Skovshoved, hotellets indretning og interiør har været inspiration for værkerne. Vi glæder os derfor meget til at byde kunsten velkommen og dele kunstnernes arbejde med vores gæster” er udtalelsen fra hotellet. 

De fire kunstnere er:

 • Isabel Berglund (f. 1971). Isabel har lavet stedsspecifikke skulpturer, der hænger fra loftet

• Pernille Snedker Hansen (f. 1978). Pernille viser abstrakte værker skabt med en helt særlig mamoreringsteknik

• Choki Lindberg (f. 1979). Choki vil vise fotografier, som kræver nærmere eftersyn

• Mie Mogensen (f. 1979). Mie har arbejdet med blæktegninger og skabt stedsspecifikke værker med motiver, detaljer og farvesætning fra Skovshoved Hotel og fra hotellets interiør. 

Skovshoved Hotel er et lille boutiquehotel, der ejes og drives af familien Nadelmann.  Hotellet, der ligger på Strandvejen i Skovshoved med skøn udsigt over Øresund og Skovshoved Havn, 7 km nord for København, har 22 værelser, møde- konference- og selskabsfaciliteter, samt restaurant.

Du kan læse mere om mødefaciliteterne på Skovshoved Hotel her. Du er velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for booking af lokale til dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG