KATEGORI: Inspiration

Rungstedgaard får ny hoteldirektør

8. February 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Rungstedgaard får ny hoteldirektør. Det er den tidligere direktør fra Bautahøj Kursuscenter og Hotel, Jakob Buus Møller Andersen, der overtager direktørposten på Rungstedgaard og tager over efter hotellets direktør igennem sytten år, Stine Gregersen Kold.

Torsdag den 1. februar fik Rungstedgaard ny hoteldirektør. Det er Jakob Buus Møller Andersen, der tiltræder stillingen som hoteldirektør. Han kommer fra en stilling som direktør på Bautahøj Kursuscenter og Hotel. Han skal udfylde rollen som hoteldirektør efter Stine Gregersen Kold, der siden 2007, har stået i spidsen for Rungstedgaard og været med til at gøre stedet til det velrenommerede konferencehotel, som det er i dag.

”Mine kolleger og jeg sad for sytten år siden, da jeg lige netop var tiltrådt stillingen, over en drømmekage og talte om vores drømme for Rungstedgaard. Alle de drømme er nu indfriet – og vi har sammen skabt en spændende destination for vores gæster – og ikke mindst en fantastisk arbejdsplads for hinanden. Jeg føler derfor, at min mission her nu er fuldendt, og at tiden er moden for mig til at søge nye udfordringer,” fortæller Stine Gregersen Kold.

Stine Gregersen Kold overlader stedet til sine dygtige kolleger og direktørposten til Jakob Buus Møller Andersen, som kommer med stor erfaring fra hotel- og konferencebranchen. Han er oprindeligt uddannet kok, men kommer senest fra en ansættelse gennem otte år som direktør på Bautahøj Kursuscenter og Hotel.

”Det er med stor glæde, at jeg nu giver stafetten videre til Jakob. Jeg er helt overbevist om, at han er det helt rigtige valg for Rungstedgaard. Han har en masse gode visioner for stedet – og kender alt til serviceværdikæden og vigtigheden af at skabe trivsel for sine medarbejdere, så de yder deres bedste for gæsterne og for hinanden. Så jeg ved, at stedet er i de bedste hænder, og jeg ønsker Jakob alt det bedste i sit nye job,” afslutter Stine Gregersen Kold.

Jakob Buus Møller Andersen er ny hoteldirektør på Rungstedgaard fra den 1. februar.

Læs mere om Rungstedgaard på deres parnterprofil her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG