KATEGORI: Partnernyheder

Rungstedgaard investerer i at løfte mødeoplevelsen

25. September 2023
Ditte Rønne Jakobsen

På hotel Rungstedgaard ønsker de at løfte mødeoplevelsen for deres gæster. De har derfor henover sommeren investeret i nye løsninger – i form af tekstiler til møblement og interiør samt grønne planter – der skal skabe en mere hjemlig følelse for mødedeltagerne. Alt med et udgangspunkt i at skabe nye rammer i samspil med gæster, medarbejdere og leverandører – og ikke mindst med genanvendelighed i fokus.

På Rungstedgaard har de brugt sommeren på en investering i at optimere de fysiske rammer, så hotellet fremover kan løfte mødeoplevelsen til et nyt niveau – med blandt andet flere hyggelige loungeområder til deres gæster, der indbyder til kreativ sparring og gruppearbejde. Men selvom investeringen i kroner og øre, arbejdstimer og materialer har været stor, har det været vigtigt, at valget af løsninger afspejler tidsånden og hotellets filosofi omkring genanvendelighed.

Det vil derfor være gamle kendinge i nye konstellationer, suppleret med nyt og en masse grønne planter, som man fremover bliver mødt af på hotellet. Hotellets 15.500 kvm. kræver en del møblement og interiør, og den primære tanke har derfor været at genbruge eksisterende møblement ved at tilføje ny beklædning samt rokere rundt på møblementet, for derved at skabe en helt ny rumoplevelse for gæsterne. Det er meget den tankegang, som hotellet har lagt bag det facelift – som de selv kalder det – der er blevet udført henover sommeren.

”Vi ønsker konstant at løfte hotellet og følge med tiden, men ikke på køb-og-smid-væk måden. Det er derimod vigtigt for os at finde løsninger, som ligger lige foran os – og det kan man, når man drøfter tingene i fællesskab. Vi har derfor gjort brug af kollegernes gode idéer og stærke kompetencer – og ikke mindst analyseret på de input, vi har fået af gæsterne – og ageret derefter” fortæller Stine Gregersen Kold, der er hoteldirektør på Rungstedgaard.

Hun fortsætter: ”Vi har igennem mange år, haft en god ekstern samarbejdspartner, som har lært os, vores drift og slitage at kende, så de kan give os kvalificeret sparring til valg af de bedste løsninger. De er tilmed meget opmærksomme på, hvordan vi kan genbruge og anvende eksisterende interiør på nye måder, og bringe naturen mere i spil – for at understrege vores placering – og sammen har vi skabt nogle rammer, som alle forhåbentlig kan føle sig hjemme i.”

Konferencedeltagerne kan derfor se frem til nye rumoplevelser samt grønne og frodige rammer for deres kommende møder på Rungstedgaard. Stine Gregersen Kold og kollegerne på Rungstedgaard håber, at gæsterne får den hjemlige følelse af uformel hygge – balanceret med professionalisme og effektivitet – når de fremover besøger hotellet, og at de nye omgivelser kan være med til at løfte mødeoplevelserne endnu mere.

Læs mere om Rungstedgaard på deres profil her hos Danske Konferencecentre. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen nedenunder indlægget, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG