KATEGORI: Partnernyheder

Rungstedgaard og Konventum opnår international guld status indenfor bæredygtighed

2. July 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Den internationale sammenslutning IACC tildeler Rungstedgaard og Konventum guld status indenfor deres Green Star certificering for at overholde guidelines indenfor bæredygtighed.

IACC opdaterer jævnligt deres Code of Sustainability for at sikre, at deres Green Star certificering altid referer til de nyeste best-practices indenfor bæredygtig konferencedrift. Den seneste opdatering blev gennemført i år, og det er på baggrund af den, at Rungstedgaard og Konventum har opnået guldstatus.

Læs om IACC´s Green Star certificering her.

På Rungstedgaard har de mærket det stigende fokus på bæredygtighed i form af højere krav og forventinger fra både kunder, konkurrenter og medarbejdere:

 “Når vi arbejder med bæredygtighed, økologi og miljø på så mange fronter – så er det både fordi dét betyder virkelig meget for vores medarbejdere som går meget op i, at vi er en socialt ansvarlig virksomhed.. men jo også fordi flere og flere af vores kunder, både virksomheder og private, stiller krav til at vi kan dokumentere vores indsats for klima og bæredygtighed. Så når vi opnår de meget krævende certificeringer, eks. Gold Star, er det både en blåstempling overfor vores kunder, men også et kæmpe skulderklap til os selv, og vores interne ildsjæle, som hele tiden kommer med idéer og forslag til, hvordan vi kan blive endnu bedre til at reducere vores klima-aftryk” fortæller Stine Gregersen Kold, Hoteldirektør på Rungstedgaard.

Læs mere om de bæredygtige initiativer, som Rungstedgaard har taget her

Siden Danske Konferencecentre og dets medlemmer, heriblandt Rungstedgaard og Konventum, blev medlem af den internationale sammenslutning International Association of Conference Centers (IACC) ved årsskiftet, er det blevet endnu mere tydeligt at bæredygtighed er en afgørende faktor i at tiltrække internationale kunder til Danmark.

– Vi er stolte over at få certificeringen og ovenikøbet opnå guldstatus. Det viser, at vores indsats for at skabe en mere bæredygtig oplevelse ikke kun resonerer med vores danske kunder, men også bliver anerkendt på et internationalt plan, siger konferencechef på Konventum, Gitte Winberg.

For hende er det tydeligt at bæredygtighed er et vigtigt emne især for internationale virksomheder.

– Vi oplever i stigende grad et behov fra vores internationale kunder om at kunne tage et bæredygtigt valg. Her hjælper et certifikat som Green Star os med at tydeliggøre den høje standard vi opretholder, når det drejer sig om at drive bæredygtige konferencer.

Få et overblik over, hvilke miljøbevidste valg Konventum har taget de sidste år her

Danske Konferencecentre ønsker Rungstedgaard og Konventum stort tillykke med deres guld status indenfor IACC´s Green Star certificering.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG