KATEGORI: Partnernyheder

Rungstedgaard ser ind i et nyt år med fokus på den sociale tendens

18. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

På Rungstedgaard ser de ind i et nyt år, hvor den sociale tendens i høj grad ser ud til at fortsætte. Den sociale dagsorden skal nemlig styrke nærværet, fællesskabet og sammenholdet. Hotellet lancerer derfor nu et nyt pausekoncept, der hedder ’Det lille ekstra’, der skal bringe kolleger endnu tættere sammen – alt imens relationer forstærkes og gode minder skabes.

Et nyt år, 2023, står på spring, og på Rungstedgaard ser de allerede nu en social tendens, der er høj grad ser ud til at fortsætte ind i det nye år. For med en verden i konstant forandring og en del arbejde fra hjemmekontoret ønsker vi nemlig at rykke tættere sammen og dyrke nærheden, fællesskabet og sammenholdet, når vi ses – noget af det, vi selv kan kontrollere og tage vare på. Det er derfor særligt de små pauser, der står højt på konferencedagsordenen for mødegæsterne og som skal være med til at styrke netop dette – så konferencegæsterne kommer hjem med styrkede relationer og mindeværdige oplevelser i tasken.

Det lille ekstra…

På Rungstedgaard har de indført en række pauseaktiviteter, der skaber rammerne for netop dette, når mødedagen trænger til en lille tiltrængt pause fra det faglige. ’Det lille ekstra’ er navnet på det nye tiltag – og kan være alt fra en cykeltur i det naturskønne område omkring hotellet, snak og grin over bålsted til historiske fortællinger omkring hotellets kendte nabo, Karen Blixen, mens man nyder et koldt glas bobler. Mulighederne er mange og favner forskellige interesser og ønsker. ”Vi kan mærke en stor interesse for det sociale i planlægningen af konferencer i 2023. Vi har derfor udviklet vores helt nye koncept, som har fokus på at bruge de sociale pauser til at styrke de gode relationer og skabe gode minder,” fortæller Susanne Simonsen, der er salgschef på Rungstedgaard.

Du kan allerede nu opleve de nye pauseaktiviteter ’Det lille ekstra’, når du besøger Rungstedgaard.

Læs mere om Rungstedgaard her på deres profil hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG